Hamsikovski
Megapat
Daha fazla
İşlemci fanının tam olarak oturduğuna emin misiniz? Mavi ekranın bir çok sebebi var ramlardan da olabilir. Öncelikle işlemci fanını bir kontrol edin bence.Xyperc sistemi bir sevinçle bir heyecanla tabi bir okadarda borçla topladım. benim tek eksi yanım ekran kartım rx570.
neyse işlemcim normal çalışması 45 derece. pubg en dusuk ayarlarda ama 180 p cozunurlukte oynuyorum. stock fan kullanıyorum ve ksamda harici 4 tane daha fan var. ama ne hikmetse sıcaklık 87 derecelere çıkıyor. o derece ısınması benım acayıp moralımı bozuyor. dahası mavı ekran almaya başladım. bu tambır felaket benım ıcın. butun hayallerımın tam tersıne bir sıstem benı resmen cokerttı.
sana dun gece yazdıktan sonra fanın uzerındekı L-H modunu H olarak sabıtledım ve bırazda fan hızını biostan hızlandırdım. ama bir dinamo calısır gıbı ses geliyor. sıcaklık 80 derecelerde seyrediyor. ben bu sıcaklığa razıyım daha fazla çıkmasın yeter.
gelelim asus rog strıx x470-f anakartıma. islemcıdenmıdır anakarttanmıdır bilemiyırum.
PC power dugmesıne bastıktan 15 sanıye sonra ekrana goruntu geliyor. yanı b,lgisayarı acıyorum ama .15 sanıye sonra bilgisayar Windows açma işlemine yeni başlıyor. bu benım eskı sistemime gore 4 kat daha yavaş yanı. eskı sistemim asus A58m-A anakart. islemcım A8-5600K fm2 ve 12 gb ram. yemınle 10 sanıyede sıstem açılıyordu. ben sımdı boylesı bir sistemden bu kadar yavaş bi sisteme gectım diye uzulmelımıyım. yoksa iyi bir donanıma sahıbım dıye sevınmelımıyım. be bın pısman oldum boylesı bir sıstem topladıgma. hızına gelınca eskı bilgisayarımdan dosya açışlarımda olsun ınternetımle ilgili olsun gözle gorunur bir hız goremedım.