Abi keşke şu cayma hakkı fransadada olsa. Anakart sitesinden bakdım RAM listede yok. RAM üretici sitesinden bakdım oradada yok. AMD uyumu hakkında hiç bir bilgi yok liste hep intel. Ancak satın almam gerekli enaz 200 euro. Alsam iade edemem satsam zararım olur. Anakartı degiştirecegim garanti yoluyla eger sorun düzelmez ise RAM leri gönderirim ancak bukadar yapabiliyorum.Anakartın listesinde olan ram deneyebilirsen tam adını koyarsın, bu tür durumlarda Ram, psu, modem sorunlarında test için Hepsiburada'dan ilgili parçayı satın alıp deniyorum sonra o parçayı geri kutulayıp para iadesi istiyorum ( cayma hakkı).
Anakart uyum listesindeki ram alıp bunu yapabilirsin. Baktın sorun düzelmedi(sorun anakartta) ve rami iade edemiyorsun, ikinci elde rami satması kolay ve kayıbın az olur.
Türkiye'de satıcıların açgözlülüğünden çıktı o yasa. Diğer ülkelerde bu hususta pek sıkıntı çıkmıyor ki gerek görülmüyor diye düşünüyordum.Abi keşke şu cayma hakkı fransadada olsa. Anakart sitesinden bakdım RAM listede yok. RAM üretici sitesinden bakdım oradada yok. AMD uyumu hakkında hiç bir bilgi yok liste hep intel. Ancak satın almam gerekli enaz 200 euro. Alsam iade edemem satsam zararım olur. Anakartı degiştirecegim garanti yoluyla eger sorun düzelmez ise RAM leri gönderirim ancak bukadar yapabiliyorum.
Aynen hocam. RAM lTürkiye'de satıcıların açgözlülüğünden çıktı o yasa. Diğer ülkelerde bu hususta pek sıkıntı çıkmıyor ki gerek görülmüyor diye düşünüyordum.
MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com 
Aynen hocam. Bellekleri aldigim sitede kalite yorum bolumunde benim anakartla hatasiz cok guzel kullaniyorum diye yazanlar var. Demekki bu sorun bana ozel.Türkiye'de satıcıların açgözlülüğünden çıktı o yasa. Diğer ülkelerde bu hususta pek sıkıntı çıkmıyor ki gerek görülmüyor diye düşünüyordum.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com 
Geforce Experience kullanirsam daha berbat oluyor hocam.Ayarları kısıp denediniz FPS oynamasına baktınız mı? Bende 7700k GTX 1080 var. Metro 2033 Redux oyununda bir ayarı çok yüksek yaparsam hangi ayar olduğunu unuttum FPS 40'a düşüyor ama yüksek yaparsam 300 FPS oluyor. 1 ayar o kadar FPS oynatmaz tahminimce böyle garip şeylerde oluyor.
Bir de burada bir arkadaş daha yazmıştı sizinkine benzer bir sorun, çözüm olarak Geforce Experience'dan oyunu optimize ederek düzeldiğini söylemişti. Bir de onu deneyin.
Butun oyunlarda durum ayni hocam. Battlefield V bu oyunda muazzam oynatmasi gerekirken yuksek ayarlarda 65, 70 FPS en dusuk ayarlarda 85, 90 FPS aliyorum.Aynı anakartı ve RTX 2080'i ben de kullanıyorum. Peki hangi oyunlarda düşük FPS alıyordunuz?
Benim anakart bu degil hocam. MSI X470 Gaming Pro CarbonTürkiye'de satıcıların açgözlülüğünden çıktı o yasa. Diğer ülkelerde bu hususta pek sıkıntı çıkmıyor ki gerek görülmüyor diye düşünüyordum.
Geforce Experience ile oyunları tara deyip daha sonra optimum ayarları kullana basıyorsun. O senin sistemine göre oyun ayarlarını optimize ediyor.Aynen hocam. RAM l
Aynen hocam. Bellekleri aldigim sitede kalite yorum bolumunde benim anakartla hatasiz cok guzel kullaniyorum diye yazanlar var. Demekki bu sorun bana ozel.
Geforce Experience kullanirsam daha berbat oluyor hocam.
Hangi ayarmis o acaba?
Butun oyunlarda durum ayni hocam. Battlefield V bu oyunda muazzam oynatmasi gerekirken yuksek ayarlarda 65, 70 FPS en dusuk ayarlarda 85, 90 FPS aliyorum.
Aynen hocam. RAM l
Aynen hocam. Bellekleri aldigim sitede kalite yorum bolumunde benim anakartla hatasiz cok guzel kullaniyorum diye yazanlar var. Demekki bu sorun bana ozel.
Geforce Experience kullanirsam daha berbat oluyor hocam.
Hangi ayarmis o acaba?
Butun oyunlarda durum ayni hocam. Battlefield V bu oyunda muazzam oynatmasi gerekirken yuksek ayarlarda 65, 70 FPS en dusuk ayarlarda 85, 90 FPS aliyorum.
Benim anakart bu degil hocam. MSI X470 Gaming Pro Carbon
COD serisinde denedim komple. Ayni sorun oradada var. Hocam RTX pazarlarken Battlefield V oyunuyla hava atiyorlar DRX ozelligi felan diye.BFV'te aynı sorunu ben de yaşıyorum, oyunu kaç kez kaldırıp kurdum. O oyun bizim sistemde sıkıntı yaratıyor. BF1'de aynı sorun yok mesela. Başka hangi oyunlarda denedin?