jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Ekim 2020 #1 Evet, bunu merak ediyorum. R3 1200 AF dengi olan AMD ve Intel işlemciler nedir?
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #21 jax teller fanboyu dedi: Onu satın aldım ama daha AC: Syndicate bitirmem gerek. Seriye uyarak gitmeyi tercih ettim. Death Stranding orta ayarlarda 60 FPS oynadım ortalama olarak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bende bu sistemle RDR2'yi ortalama 50 FPS civarı akıcı oynarım değil mi sizin ayarlarınızla. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Onu satın aldım ama daha AC: Syndicate bitirmem gerek. Seriye uyarak gitmeyi tercih ettim. Death Stranding orta ayarlarda 60 FPS oynadım ortalama olarak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bende bu sistemle RDR2'yi ortalama 50 FPS civarı akıcı oynarım değil mi sizin ayarlarınızla.
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Ekim 2020 #22 alonedavar dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bende bu sistemle RDR2'yi ortalama 50 FPS civarı akıcı oynarım değil mi sizin ayarlarınızla. Genişletmek için tıkla... Ormanda 75 FPS bile oluyor. Şehirde 50-55 FPS falan. Valentine ve Saint Denis harici çok kasmaz şehirlerde. FPS açısından korkmayın hocam. Artı 0 Eksi
alonedavar dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bende bu sistemle RDR2'yi ortalama 50 FPS civarı akıcı oynarım değil mi sizin ayarlarınızla. Genişletmek için tıkla... Ormanda 75 FPS bile oluyor. Şehirde 50-55 FPS falan. Valentine ve Saint Denis harici çok kasmaz şehirlerde. FPS açısından korkmayın hocam.
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #23 jax teller fanboyu dedi: Ormanda 75 FPS bile oluyor. Şehirde 50-55 FPS falan. Valentine ve saint denis harici çok kasmaz şehirlerde. FPS açısından korkmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ama gerçekten çok teşekkürler. İyi akşamlar dilerim. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Ormanda 75 FPS bile oluyor. Şehirde 50-55 FPS falan. Valentine ve saint denis harici çok kasmaz şehirlerde. FPS açısından korkmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ama gerçekten çok teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Ekim 2020 #24 alonedavar dedi: Tamam hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ama gerçekten çok teşekkürler. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sizlere de. Artı 0 Eksi
alonedavar dedi: Tamam hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ama gerçekten çok teşekkürler. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sizlere de.
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #25 jax teller fanboyu dedi: Sizlere de. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam yine ben . Hocam anakartınız nedir? Bende overclock yapmak istiyorumda. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Sizlere de. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam yine ben . Hocam anakartınız nedir? Bende overclock yapmak istiyorumda.
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 28 Ekim 2020 #26 alonedavar dedi: Merhaba hocam yine ben . Hocam anakartınız nedir? Bende overclock yapmak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... A320 kullanıyorsun ve A320 kullanıyorum. Maalesef OC yapamayız. Zaten ihtiyacım da yok overclock yapmaya. Her oyunda besledi şu ana kadar. Artı 0 Eksi
alonedavar dedi: Merhaba hocam yine ben . Hocam anakartınız nedir? Bende overclock yapmak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... A320 kullanıyorsun ve A320 kullanıyorum. Maalesef OC yapamayız. Zaten ihtiyacım da yok overclock yapmaya. Her oyunda besledi şu ana kadar.
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #27 jax teller fanboyu dedi: A320 kullanıyorsun ve A320 kullanıyorum. Maalesef OC yapamayız. Zaten ihtiyacım da yok overclock yapmaya. Her oyunda besledi şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam . Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: A320 kullanıyorsun ve A320 kullanıyorum. Maalesef OC yapamayız. Zaten ihtiyacım da yok overclock yapmaya. Her oyunda besledi şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam .