Ryzen 3 1200 için A320 mi, B350 anakart mı?

hattuşaş

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 3 1200'lü bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ancak anakart konusunda yardıma ihtiyacım var. B350 anakart alıp OC yapmak ne kadar etkiler performansı? Yani aradaki fiyat farkı için değer mi? Sonuçta düşük bütçeli bir sistem. Ya da hiç uğraşma A320'yi al tepe tepe kullan mı dersiniz?

Şu an değil ama daha güçlü ekran kartları takmak istediğinizde daha çok işinize yarar. Mesela bu sayede RX 580 ile yapabileceği darboğazı en aza indirebilirsiniz. Ayrıca genelde A320 anakartlar 2 RAM slotuna sahip oluyorlar.(n)

Videoya göre en fazla 5-6 FPS fark ediyor. Bu önemli midir sizce? @CJack60

Benim düşüncem sana uymayabilir. Sonuçta ben giriş seviyede olsa geliştirilmeye müsait anakart almayı uygun görüyorum. O videoyu sırf senin merakını gidermek için gösterdim. Video FPS sonuçları benim için önem arz etmiyor. Anakart geliştirilmeye müsait, uzun kullanım vaat ediyor mu etmiyor mu ben ona bakarım.

Benim düşüncem sana uymayabilir. Sonuçta ben giriş seviyede olsa geliştirilmeye müsait anakart almayı uygun görüyorum. O videoyu sırf senin merakını gidermek için gösterdim. Video FPS sonuçları benim için önem arz etmiyor. Anakart geliştirilmeye müsait, uzun kullanım vaat ediyor mu etmiyor mu ben ona bakarım.

Pekala, hangi marka ve modeli önerirsiniz? Çok fazla çeşit var. 2 Ram slotu benim için yeterli. Birde uygun fiyatlı olması gerekiyor tabi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı