Ryzen 3 1200 için anakart önerisi

tm sizce i3 8100 mi r3 1300xmi uzun omurlu i3 alirsam anakarta kac yil takabilirim yoksa takamammi
i3 8100 için şu anda Z serisi bir anakart kullanman lazım bu da bütçeni aşar. R3 daha uzun ömürlü olur, AMD 2020 yılına kadar aynı soket garantisi verdi. Bu da demek oluyor ki sistem yükseltmek ve geleceğe yönelik bir sistem kullanmak istiyorsan R3 almalısın.

i3 8100 için şu anda Z serisi bir anakart kullanman lazım bu da bütçeni aşar. R3 daha uzun ömürlü olur, AMD 2020 yılına kadar aynı soket garantisi verdi. Bu da demek oluyor ki sistem yükseltmek ve geleceğe yönelik bir sistem kullanmak istiyorsan R3 almalısın.
tm ugrastiginiz icin sagolun ben vatandan almayi dusunuyorumda r3 1300xe m-k indirimli,oluyor m-k alsam olrmu zaten tek 8 ilerdede 8 gb ram takmayi dusunuyom m-kde m-a gibi ileriye donukmu birde,kac w onerirsiniz 500 yetermi,kusura bakmayin ill sistem toplayisim

m-aya nasil ram taksbilkrim 8 gb rami tekmi cift quadmi aliyim bos kalsa nolurbram slotu 4lude upgrade edebilirim ondn

Merhaba, hazır siz öyle demişken bende konuya ilişkin bir şey araştırıyordum. Ben daha 2 gün önce B350M-K aldım ASUS marka. Bir kaç yerde de B350M-A alın demişler, farkı nedir acaba performansı etkiler mi çok ?

Benim gördüğüm farklılıklar bunlar.

Dosya Ekleri

• x.jpg
    x.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 274
Merhaba, hazır siz öyle demişken bende konuya ilişkin bir şey araştırıyordum. Ben daha 2 gün önce B350M-K aldım ASUS marka. Bir kaç yerde de B350M-A alın demişler, farkı nedir acaba performansı etkiler mi çok ?
Performans farkı yok, A modelinde fazladan 2 slot RAM girişi daha var. USB portlarında değişiklik olabilir. Ama performansı etkilemez.

Performans farkı yok, A modelinde fazladan 2 slot RAM girişi daha var. USB portlarında değişiklik olabilir. Ama performansı etkilemez.
Hocam merhaba tekrardan ben kusura bakmayın birşey sormak istiyorum : GTX 1050 ti r3 1200e 900pde darboğaz yapar mı ? yaparsa r3 1300xe yükseltilmelimi r5e yükseltmek istemiyorum çünkü ilerde zaten yükselticem r5 le r3 arasında r5 1400 r3 1200 yani böyle abartılcak fark varmı 40 fps felan 900pde

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı