Ryzen 3 1200 RX 570 CS:GO FPS düşüşü

Ally

Hectopat
Bilgisayarı ilk topladıgım zamanlar performansı normaldi ancak son zamanlarda CS:GO'da 150 -200 FPS alirken artık 60 70 FPS ve ani droplar yiyorum işlemci ile alakalı olabilir mi? (bütün oyunlarda böyle bu arada)

Bilgisayarı ilk topladıgım zamanlar performansı normaldi ancak son zamanlarda CS:GO'da 150 -200 FPS alirken artık 60 70 FPS ve ani droplar yiyorum işlemci ile alakalı olabilir mi? (bütün oyunlarda böyle bu arada)

Hocam driverleri DDU programı ile silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Termal macunu yenileyin.

Depolama biriminde yer açın.

Yüksek önceliği oyunlara verin

Kasayı temizleyin.

Şu an bende de aynı son Windows güncellemelerinden sonra böyle oldu format dahil attım düzelmedi maalesef. 9900k ve GTX 1070 ile bende 80-90 FPS alıyorum.

Sıcaklıkları söyler misiniz?

Ryzen 3 1200 yerine Ryzen 5 3600 almayı düsünüyorum bir tık da olsa FPS düzelir mi drop yemesinden çok sıkıldım.
Şu an bende de aynı son Windows güncellemelerinden sonra böyle oldu format dahil attım düzelmedi maalesef. 9900k ve GTX 1070 ile bende 80-90 FPS alıyorum.

Bende dün format attım belki düzelir diye gene aynı.

Son düzenleme:
Ryzen 3 1200 yerine Ryzen 5 3600 almayı düsünüyorum bir tık da olsa FPS düzelir mi drop yemesinden çok sıkıldım.

Aynen artık Windows'un güncellemeleri ile performans düzelmesi beklemekten başka çaremiz yok gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı