Aynı sistem bendede var ve bu durumdan bende şikayetçiyim. İşlemci yetersiz gibi geliyor bana. En kısa zamanda i3 8100 veya 8350 almayı düşünüyorum. Tamam ekran kartı çok iyi değil ama bence işlemci kaynaklı. Ben böyle düşünüyorum.Asus Phoenix GTX 1050 Ti ve AMD Ryzen 3 1200'lü sistem topladım. Watch Dogs'u MSI Afterburner ile denedim. Ultrada GPU kullanımı %100 olmuyor. FPS 40 - 50 civarı. Darboğaz mı söz konusu?
Dostum senden ya da sisteminden kaynaklı sorun yok merak etme. Aynı sorun bendede var. Ekran kartı kendini tam olarak kullanamıyor . Cpu kullanımı Ekran Kartı kullanımından daha fazla gözüküyor. Hala bu sorunun cevabını bulamadım. Bende LoL de ve CS:GO da darboğaz yaşıyorum. Cevabını bulursan banada söylersen sevinirim.Asus Phoenix GTX 1050 Ti ve AMD Ryzen 3 1200'lü sistem topladım. Watch Dogs'u MSI Afterburner ile denedim. Ultrada GPU kullanımı %100 olmuyor. FPS 40 - 50 civarı. Darboğaz mı söz konusu?
Bu arada aynı ekran kartı ve aynı işlemci var bende de. Sadece benim ekran kartım MSI model.Asus Phoenix GTX 1050 Ti ve AMD Ryzen 3 1200'lü sistem topladım. Watch Dogs'u MSI Afterburner ile denedim. Ultrada GPU kullanımı %100 olmuyor. FPS 40 - 50 civarı. Darboğaz mı söz konusu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.