Ryzen 3 1200 ve GTX 970 darboğaz yapar mı?

580 değil, 570 gücünde bir kart.
Şu videoya göz at. Güncel hem de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralarından sanırsam en çok Watch Dogs 2 işlemciye yükleniyor. Diğerlerinde pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Darboğaz zaten beni fazla etkilemez diye düşünüyorum çünkü daha önce APU işlemcili bir laptop kullandım o yüzden darboğaz olsa bile benim eski laptopum da alacağım FPS'den daha fazlasını alırım diye düşünüyorum.

Şu videoya göz at. Güncel hem de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA 5 dışında geçtiği hiçbir oyun yok, 580 gücünde bir kart diyor. Al sen de şu videoya bak bakalım.

GTA 5 dışında geçtiği hiçbir oyun yok, 580 gücünde bir kart diyor. Al sen de şu videoya bak bakalım.

Dalga mı geçiyorsun, bı de gidip RX 570'in ileride olduğu oyunun dakikasını açmışsın. Hakkını yemeyin kardeşim, güçlü kart. Ayrıca güncel varken neden eski videoya göz atıyorsunuz ?

Dalga mı geçiyorsun, bı de gidip RX 570'in ileride olduğu oyunun dakikasını açmışsın. Hakkını yemeyin kardeşim, güçlü kart. Ayrıca güncel varken neden eski videoya göz atıyorsunuz ?
Çok önceden izlediğim için dakikasına dikkat etmedim. GTX 970'e güçsüz diyen yok zaten. RX 580 gücünde bir kart değil onu demek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı