Merhaba,
Kısaca bilgisayarımın özellikleri:
Bilgisayarı ilk aldığımda CS:GO full ayarlar 1080p'de FPS 250-200'den aşağı düşmüyordu.
Gerekli tüm driverler ve BIOS vs güncel.
Buna rağmen artık aynı ayarlarda 90-150 FPS civarı oluyor.
Bilgisayar inanılmaz derecede ısınıyor sanki saç kurutma makinesi kadar sıcak hava çıkıyor.
CS:GO'yu örnek olarak verdim aynı şekilde FPS kaybı bütün oyunlarda geçerli.
Gerekli bilgiler: Bilgisayar 3 yaşında, termal macun değiştirilmedi-yenilenmedi.
Bazen saniyelik jack takıp çıkartma sesi gibi bir sesle birlikte saniyelik olarak ses gidip geliyor.
Başta sadece kulaklıkta sorun var sanıyordum ancak uzun süre testten sonra PC'den kaynaklandığını algıladım,
Bilgisayara temiz kurulum yaptım, format attım Windows10 tüm güncelleştirmeler ile güncel.
OEM key ile aktif, crackli Windows değil.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Tahminim: Termal macunun kuruması ile işlemcinin ısınması ile birlikte oluşabilir mi bu sorunlar? Çok fazla bilgim yok ya da anakart arızalı olabilir mi?
Kısaca bilgisayarımın özellikleri:
- 4 GB+4 GB RAM.
- 1TB WD HDD.
- GTX 1060 3GB Windforce o.c.
- Ryzen 3 1300X 3.5GHz.
- Gigabyte A320M DS2 anakart.
- 650W PSU.
Bilgisayarı ilk aldığımda CS:GO full ayarlar 1080p'de FPS 250-200'den aşağı düşmüyordu.
Gerekli tüm driverler ve BIOS vs güncel.
Buna rağmen artık aynı ayarlarda 90-150 FPS civarı oluyor.
Bilgisayar inanılmaz derecede ısınıyor sanki saç kurutma makinesi kadar sıcak hava çıkıyor.
CS:GO'yu örnek olarak verdim aynı şekilde FPS kaybı bütün oyunlarda geçerli.
Gerekli bilgiler: Bilgisayar 3 yaşında, termal macun değiştirilmedi-yenilenmedi.
Bazen saniyelik jack takıp çıkartma sesi gibi bir sesle birlikte saniyelik olarak ses gidip geliyor.
Başta sadece kulaklıkta sorun var sanıyordum ancak uzun süre testten sonra PC'den kaynaklandığını algıladım,
Bilgisayara temiz kurulum yaptım, format attım Windows10 tüm güncelleştirmeler ile güncel.
OEM key ile aktif, crackli Windows değil.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Tahminim: Termal macunun kuruması ile işlemcinin ısınması ile birlikte oluşabilir mi bu sorunlar? Çok fazla bilgim yok ya da anakart arızalı olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: