Ryzen 3 1300X ve GTX 1060 sistem PUBG FPS düşme sorunu

BaroGzl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sorunum sağ ve sola çevirdiğimde vs. kasıyormuş gibi hissetmem ve ara sıra donmalar yaşamam çok can sıkıcı. Bu sorun bayağıdır yaşıyorum. Nvidia ayarı yaptım, oyun başlat seçeneğini değiştirdim vs. yine de çözümü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var.

Aldığım FPS yerine göre değişiyor. Her ayarı denedim 720p alıp oynadığımda gözüm aşırı yoruldu ve yine de donma, anlık takılmalar geçmedi. Very Low'a alsam bile geçmiyor, lütfen yardım ediniz. Nvidia sürücülerim güncel.
RAM'den kaynaklanmıyor, kontrol ediyorum max 7 GB RAM kullanımda oluyor ve VRAM ise 2.5 GB oluyor.

Sistemim :

• Ryzen R3 1300X 3.50 Ghz
  • Kingston Predator 8 GB 3000 MHz
  • B350M-K Asus Prime
  • MSİ GAMİNG X GTX 1060 3 GB
  • WD 1 TB BLUE
  • Cooler Master Lite 5 500+80W
  • G2260VWQ6 75 Hz FreeSync Monitör
ss.png

dd.png ff.png tgg.png
Beyler Lütfen yardım edin. :/

Son düzenleme:
Anakartınızın biosu güncelmi monitörünüzde hatalı nvidia ekran kartınız var FreeSync monitör kulanıyosunuz nvidia ekran kartı G-snyc monitör kulanmanız lazım freeSync monitörler AMD ekrann kartları ile kulanılıyo

Son düzenleme:
Anakartınızın biosu güncelmi monitörünüzde hatalı nvidia ekran kartınız var FreeSync monitör kulanıyosunuz nvidia ekran kartı G-snyc monitör kulanmanız lazım freeSync monitörler AMD ekrann kartları ile kulanılıyo
Yanlız FreeSync monitör olması kullanılmaz anlamına gelmiyor sadece FreeSync özelliğini kullanamıyorum monitörle alakalı olamaz diye düşünüyorum. Bios konusuna gelince ' de en son 3 ay vs önce güncellemiştim şimdi tekrar güncelliyeceğim teşekkürler cevabınız için.
Bilgisayarınıza format atıp windows updateleri kapatın. Sorun çözülmez ise başka yollar deneriz.
Bilgisayarım bu konuyu açmadan önce tekrar attım ve xbox oyun vs. yavaşlatılıyor dedikleri için onu kapattım önceden de kapatmıştım ama hala sorun aynı. Windows Update ' i şimdi durdurmayı deniyorum sorun çözülürse yazacağım. Bu arada Win7 ' ye geçiş yapmak istiyorum. Sizce geçmeli miyim ? Sorunum çözülür mü ?

RAM yetersiz diye düşünüyorum. 8GB RAM artık yeterli değil. RAM'den kaynaklanmıyor diyenler, RAM ekledikten sonra, değişimin farkına vardılar. Alırsın RAM'i takarsın, baktın düzelmedi, iade edersin, üstündeki bandı çıkarma ama. O da olmadı Vatan da deneyebilirsin.

RAM yetersiz diye düşünüyorum. 8GB RAM artık yeterli değil. RAM'den kaynaklanmıyor diyenler, RAM ekledikten sonra, değişimin farkına vardılar. Alırsın RAM'i takarsın, baktın düzelmedi, iade edersin, üstündeki bandı çıkarma ama. O da olmadı Vatan da deneyebilirsin.
RAM yeterli dememin sebebi aslında birkaç tanıdığım arkadaşlarda sorun 0 diyebiliriz. Yani RAM 8 GB onlardada aynı benndede aynı ama sorun bende var. :kararsız:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı