Ryzen 3 1300X ve GTX 760 sistem düşük FPS sorunu

Daha fazla  
CS:GO'da FPS düşüşleri yaşıyorum. 200 FPS'den 100 FPS'e düşüp çıkıyor. Bu da kasmalara sebep oluyor.
PUBG'de 25 FPS alıyorum.
Sistem özellikleri;
  • R3 1300X
  • GTX 760 2GB
  • ADATA SU800 256 GB SSD
  • 8 GB 2666 MHz HYPERX FURY RAM
  • 600W +80 PSU
  • GİGABYTE GA-AB350M GAMİNG 3 ANAKART

Benim bu FPS sorununu çözmem için ne gibi bir yola başvurmam lazım?
Ekran kartı tamiri mi, yeni ekran kartı almak mı? Bu arada ekran kartı alınalı 3 yıl oldu.
(MSI Afterburner ile oyunun ana ekranındayken ekran kartının sıcaklığı 105 dereceyi buldu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun için biraz araştırma yaptım. Ekran kartını temizleyip termal macununu yenileyeceğiz ve bilgisayara format atacağım(BTC virüsü problemi olabilme ihtimaline karşı). GTX 1060 takılıyken GTX 760 taktım ve driverları güncellemedim otomatik güncellemesini kullandım. Formatlayıp 0'dan kurmayı deniyeceğim, Teşekkürler yardımlarınız için.

Arkadaşlar sorunu çözdük termal macunu yenileyip soğutucuyu temizledik. Şu an vermesi gerekenden fazla bile FPS alıyorum diyebilirim :) Yinede sürücüyü kaldırıp yenisini kurayım mı ? Sanırsam format fikrinden vazgeçeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı