Ryzen 3 2200G APU Performansı üzer mi?

osman5123

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba, ben GameGaraj'dan su an kampanyali olan sistemi almayi planliyordum. Ryzen 3 3200G almak niyetindeydim ama stoktan gitti.
Ryzen 3 2200G alirsam uzer mi, performansi yeterli olur mu? Minecraft, Valorant, CS:GO, ara sira Fortnite gibi oyunlar oynuyorum, 75Hz monitör alacagim. Monitörun hakkini verir mi?
Ileride (1-2 yila) GTX 1650S gibi bir upgrade dusundugum için yetersiz kalir mi? İkinci jenerasyon oldugundan dolayı yani.
Bottleneck calculator gibi siteler bir şey olmaz diyorlar...
Cevaplariniz için simdiden teşekkürler...

1623048486860.png

İleride 1650S taktığınızda sorun yaşamazsınız. Bottleneck calculator gibi siteler doğru sonuç vermez, verdikleri bilgilere güvenmeyin. SSD olarak Netac yerine Patriot Burst veya Apacher Panter öneririm. Dediğim modeller stokta yoksa SSD'yi çıkarıp başka mağazadan alabilirsiniz takması gayet kolaydır. Fortnite gibi yüksek grafikli oyunlar dışında Valorant, CS:GO, Minecraft vb. oyunlarda 75 FPS üzeri alırsınız, yani monitörün hakkını verir. Fortnite'a getirdikleri yeni performans moduyla 60 FPS civarı alırsınız diye düşünüyorum.

Ryzen 3 2200G değilde Ryzen 3 3100G öneririm yeni nesil mimari daha iyidir. Arkadaşımın kuzeni GTA 5 Ve Valorant oynuyor sıkıntı yaşamadı. Ama dual channel 8x2 ram kullanmanı öneririm yoksa verim alamazsın yeterince.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı