Ryzen 3 2200G APU Sistem Toplama

Erenozyurek123

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2000 TL'lik bir sistem topladım almayı düşünüyorum ama size de danışmak istedim Öncelikle sistem bu:
403922

Bu sisteme ilerleyen zamanda RX 570 ekran kartı da eklemeyi düşünüyorum. Şu anlık APU kullanacağım sizce problemler olur mu? Oynayacağım oyunlar : LoL, CS:GO, GTA5, Fortnite, PUBG Lite bu oyunlarda herhangi bir kasma meydana gelir mi? İleri ki zamanda RX 570 ekran kartı eklediğimde sorun oluşur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD yerine SSD almak daha iyi olabilir. Bu PSU hakkında daha önce hiç bir şey duymadım o yüzden yorum yapmıyorum. Kasanın hava akışının iyi olduğundan emin olun. PUBG , GTA5 gibi oyunları oynayabilirsiniz ama yüksek grafiklerde iyi değerler almayı düşünmeyin çok fazla RAM tüketiyorlar. 8GB bu oyunları ucu ucuna idare eder. Ben de bu tarz bir sistem almayı düşünüyorum ama ben sadece CS:GO oynayacağım. Bu yüzden 8GB benim için yeterli. Anakartı da daha iyi bir model alın bütçeniz yetiyorsa.

Düşündüm ve ramleri 16 gb almaya karar verdim pazartesi günü vatan bilgisayar dan anakart kasa ve işlemci alsam sadece onları kurarlar mı ramleri 16 gb alabilmek için hepsiburadadan almam gerekiyor ram ve hdd yi ben takardim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı