Ryzen 3 2200G Bilgisayar Toplama

Fıraan

Kilopat
Yer
Ankara/Mamak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde bulunan parçaları sizlere sunuyorum. Şu an sadece ram ve işlemcimi almış bulunmaktayım.
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G
  • Anakart: Danışmak istediğim bir parça. Bu sisteme göre A serisi mi almalıyım B serisi mi?
  • RAM: Crucial 8GB Ballistix Sport AT DDR4 3000MHz CL17 nasıl bir RAM fikrinizi almak isterim.
    Kasa+PSU: Bu da sizlere danışmak istediğim ve aynı zamanda çok kararsız kaldığım bir parça.
  • Ekran kartı: İlerde GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. 2 3 ay kadar ekran kartsız kullanmayı düşünüyorum sistemi.
  • SSD: Samsung 850 Evo 250 GB.
Arkadaşlar RAM, işlemci ve SSD almış bulunmaktayım. SSD 2.el. Önermek istediğiniz kasa da mümkünse içinde PSU olmasını isterim, anakart konusunda kararsız olduğumu belirttim destekinizi bekliyorum.

Bütçe olarak anakart, kasa, PSU için 800TL bulunmakta. Güvenilir internet sitelerinden sipariş verebilirim eğer önerdiğiniz sitede önceden sipariş vermiş iseniz deneyiminizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_20181003-144413_Chrome.jpg

Bu sistemi tavsiye ederim büçenizin üzerine çıktıysa daha ucuzunu toplayabilirim. İsterseniz bu sistemi alabilirsiniz. V2.5/Ryzen R3 2200G/Asus RX560 4GB/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Son düzenleme:
Sistemde zaten eksik parçalar Kasa Psu ve Anakart. Bu 3'lüyü 800 TL'ye tamamlayabilir miyiz? Biraz daha çıkma şansınız yok mu?

Eki Görüntüle 334953
Bu sistemi tavsiye ederim büçenizin üzerine çıktıysa daha ucuzunu toplayabilirim. İsterseniz bu sistemi alabilirsiniz. V2.5/Ryzen R3 2200G/Asus RX560 4GB/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Hocam ben zaten işlemci ve RAM i almış bulunmaktayım yazıda açıkça yazıyor.
Sistemde zaten eksik parçalar Kasa Psu ve Anakart. Bu 3'lüyü 800 TL'ye tamamlayabilir miyiz? Biraz daha çıkma şansınız yok mu?
Artı eksi 100 lira diyebilirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı