Ryzen 3 2200G Görüntü Bağdaştırıcısı Görünmüyor

yigitkck

Hectopat
Merhabalar, yeni bir sistem topladım.
Özellikleri:
  • AMD Ryzen 3 2200G Radeon Vega Graphics 3.50 GHz
  • 8 GB RAM
  • Asrock A320M-dgs anakart
Windows update güncellemelerini yaptım, ekran kartı driver güncellemelerini yaptım, sistem güncellemelerini filan hepsini yaptım ama ona rağmen aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcılarında Vega 8 graphics üzerinde ünlem işareti var ve kod 12 hatasını alıyorum, onun dışında Radeon ayarlarına girdiğim de bana Radeon ayarları geçersiz AMD ekran kartına bağlandıktan sonra tekrara deneyiniz hatasını alıyorum.
Lütfen yardımcı olur musunuz? Bir hevesle yeni sistem topladım kaç defa hayal kırıklığına uğradım bir çözüm yolu lütfen....

1.png
2.png
3.png
4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncel değildi. Güncelleme yaptım ama büyük ihtimal yanlış yaptım şu an bilgisayarı açıyorum ama görüntü gelmiyor ekrana, işler iyice sarpa sardı.

Ekrana görüntü gelmeme olayını çözdükten sonra buradan önce bunu indirip kur ve bilgisayarı yeniden başlat:
Adsız.png

Sonra bunu indirip kur ve bilgisayarı yeniden başlat:
adsfadsf.png

Bunları yaptıktan sonra görüntü bağdaştırıcısının; " AMD Ryzen 5 2400G With Vega 8 GPU" olarak gözükmesi lazım.

Teşekkür ederim, fakat benim sistemim Ryzen 3. Bu ekrana görüntü gelmeme sorununu nasıl halledeceğim? O konuda da yardımcı olur musunuz? BIOS pilini çıkarıp taktım ama halledemedim hala gelmiyor görüntü.
Lütfen yardımcı olur musunuz? Hala uğraşıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı