Ryzen 3 2200G İşlemci Hızının Sabitlenmemesi

Yük altında CPU-Z değerini atar mısınız ? Görev yönetici yüksek bir ihtimal yanlış gösteriyor. Boşta CPU-Z 1.6 GHz gösterirken görev yöneticisinde 2.04 GHz gösteriyor.
Çarşamba günü cihazı garantiye gönderdim. Geldiğinde sorun yok derlerse Ryzen 3 ü kırıp Intel bir işlemci tavsiyesi isteyeceğim forumdan. Uğraşamam daha fazla amd nin dandik cihazlarıyla sinir olmak istemiyorum daha fazla.

İşlemciyi stres testine değil de kendiniz ısıtmayı deneyin çünkü 29 derece olması imkansız gibi birşey stres testinde benim yaptığımda 55 60 derece oluyordu.

Değişik bir durum ama takmamanızı tavsiye ederim yani gün gelir bir bakarsın 3.70 değil 4.40 da çalışır :D.
Babalarının hayrına vermediler ki bu cihazı bana. Para verip aldım, tam kapasite kullanamayacaksam ne işime yarayacak? Dur bakalım garantiden sorun yok diyip elime verirlerse çiğnicem ayağımın altında o işlemciyi gözlerinin önünde. Amd' ye bulaşan aklıma tüküreyim.

Babalarının hayrına vermediler ki bu cihazı bana. Para verip aldım, tam kapasite kullanamayacaksam ne işime yarayacak? Dur bakalım garantiden sorun yok diyip elime verirlerse çiğnicem ayağımın altında o işlemciyi gözlerinin önünde. Amd' ye bulaşan aklıma tüküreyim.
Bence kırmak yerine tanıdığınıza verin yada satın kırınca elinize birşey geçmez illa kırıcam diyorsanız sağlamlık testi yapın :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı