Ryzen 3 2200G sistem toplama

ozgr_byk

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde gördüğünüz üzere böyle bir sistem düşünüyorum.
LoL, Knight ve FIFA 19 tarzı oyunlar oynayacağım sizce bu sistem istediğimi karşılar mı?
Sistemin fiyatı 2300 TL maksimum 2500'e çıkabilirim şu olursa daha mutlu olursun dediğiniz şeyleri merak ediyorum. Teşekkürler.

Screenshot_20190424-224322~2.png

Çözüm
Bios muhabbetini çoğu yerde gördüm bu işlemcilerde sıkıntısı oluyormuş sanırım o yüzden gerekirse defalarca söyleyeceğim teşekkür ederim cevabınız için.

Sebebi nedir acaba ?

Teşekkürler, fazla alana ihtiyacım yok aslında mantıklı.
Güç kaynağının sertifikası yok. Herhangi bir elektrik kesintisinde bütün sistemden olabilirsiniz.
1 TB HDD 120 GB SSD yerine sadece 240 GB SSD alırsanız fiyattan tasarruf edersiniz. (Tabi çok alana ihtiyacınız yoksa) Anakartı B450 yapın A320'ler çok giriş seviye ve overclock desteği yok.
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Anakartı B450 yaparsanız 2350 TL.
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Anakartı B450 yapıp 120 GB SSD eklerseniz 2534 TL.

Bios’u güncelletmeyi unutmayın. Bir de kasanın içindeki PSU ne kadar iyidir onu bilemem. Onun dışında bir problem göremedim.
Bios muhabbetini çoğu yerde gördüm bu işlemcilerde sıkıntısı oluyormuş sanırım o yüzden gerekirse defalarca söyleyeceğim teşekkür ederim cevabınız için.
Güç kaynağını değiştirmelisiniz.
Sebebi nedir acaba ?
1 TB HDD 120 GB SSD yerine sadece 240 GB SSD alırsanız fiyattan tasarruf edersiniz. (Tabi çok alana ihtiyacınız yoksa) Anakartı B450 yapın A320'ler çok giriş seviye ve overclock desteği yok.
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Anakartı B450 yaparsanız 2350 TL.
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Anakartı B450 yapıp 120 GB SSD eklerseniz 2534 TL.

Sebebi nedir acaba ?

Güç kaynağının sertifikası yok. Herhangi bir elektrik kesintisinde bütün sistemden olabilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı