Ryzen 3 2200G Sistem Toplama

Herkese iyi forumlar. Bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şöyle bir şey topladım kendim parçalar uyumlu mudur, iyi midir, daha iyi nasıl olunur? Bütçem 2.500 TL APU düşünüyorum simdilik.

Screenshot_2019-11-26-22-29-53-306_com.bizdehesapli.pc.bizdehesaplicom.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O M.2 SSD'yi almaya gerek yok, onun yerine SATA SSD alabilirsiniz. Çünkü o SSD'nin hızları SATA SSD ile eşdeğer. M.2'nin bir esprisi kalmıyor. Önerim HDD'yi de çıkartıp 350 liraya falan 480 GB SATA SSD almanız. Geri kalan bileşenler iyi.
Sadece SSD mi almalıyım yani birde parçalar uyuyor mu ben bildiğim kadarıyla topladım sistemi

Hocam Hangi site bu?
Bizde hesaplı.com hocam
O M.2 SSD'yi almaya gerek yok, onun yerine SATA SSD alabilirsiniz. Çünkü o SSD'nin hızları SATA SSD ile eşdeğer. M.2'nin bir esprisi kalmıyor. Önerim HDD'yi de çıkartıp 350 liraya falan 480 GB SATA SSD almanız. Geri kalan bileşenler iyi.
Screenshot_2019-11-27-08-15-05-632_com.android.chrome.jpg

Sadece bunu kullansam diğer M2 den hızlı mıdır hocam. harddisk almadan sadece bu yeterli olurmu

Herkese iyi forumlar. Bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şöyle bir şey topladım kendim parçalar uyumlu mudur, iyi midir, daha iyi nasıl olunur? Bütçem 2.500 TL APU düşünüyorum simdilik.

Eki Görüntüle 464900
Hocam sabahtan beri bizdehesaplı sitesine bakıyorum sizin listedeki fiyatı göremiyorum hocam :(
pardon KDV'yi ayrı hesaplamış. Bende diyorum Ryzen 3 2200g nasıl 471 TL oluyor :)

Sırf M.2'nin adı olsun diye alınmaz. Sadece oyun oynayacakmışsınız, gereksiz masraf olur sizin için. 480GB'lık SATA SSD alın keyfinize bakın. HDD almaya gerek yok, kağnı gibi çalışan bir bileşen.
Ayrıca R3 2200G APU'suyla iyi bir oyun deneyimi beklemeyin. Ekleme şansınız varsa RX570 ekleyin sisteme.

Sırf M.2'nin adı olsun diye alınmaz. Sadece oyun oynayacakmışsınız, gereksiz masraf olur sizin için. 480GB'lık SATA SSD alın keyfinize bakın. HDD almaya gerek yok, kağnı gibi çalışan bir bileşen.
Ayrıca R3 2200G APU'suyla iyi bir oyun deneyimi beklemeyin. Ekleme şansınız varsa RX570 ekleyin sisteme.
2500tl ye daha iyi önü açık bir sistem toplayabilirmiyiz hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı