Ryzen 3 2200G sisteme yapacağım yükseltme nasıl?

Hocam öneri vermesine veririm ama dolandırıcı çok şimdi bir öneri veririm o da dolandırıcı çıkar o zaman size ayıp olur.

Evet o yüzden 5500 önerdim yine de 3600 alınabilir.

İşte "hiç anlamam söyleyeyim" kısmı 2.el içindi ben 2. el almam anlamam saf insanım dolandırılırım bakcaksanız az daha verip güvenilir ilanlara bakın:)

Peki nelere dikkat etmem lazım? İşlemcide pinlerin düzgün olması lazım bildiğim kadarıyla ekran kartı için FurMark falan kı istemeliyim pek anlamıyorum ama ben bir de şöyle bir şey var önce ekran kartı almam lazım sanırım çünkü işlemci alırsam önce deneyemem.

Peki nelere dikkat etmem lazım? İşlemcide pinlerin düzgün olması lazım bildiğim kadarıyla ekran kartı için FurMark falan kı istemeliyim pek anlamıyorum ama ben bir de şöyle bir şey var önce ekran kartı almam lazım sanırım çünkü işlemci alırsam önce deneyemem.
Hocam ekran kartı için furmark testini yaptırın aldığınız sonuç fotoğraflarını technopatta "ekran kartı" bölümüne normal mi diye sorun normal ise param güvende ile alımını yaparsınız.Prime95 ile işlemci testini yaptırıp technopatta "işlemci" bölümünde sorun.

Ekran kartında dikkat etmeniz gereken az kullanılmış olması olabilir garantisi olsa iyi olur. Ne şartlarda kullanılmış onu öğrenebilirsiniz. FurMark testi isteyebilirsiniz. Testin sonuçlarını iyi mi kötü mü nasıl anlayacağım diyebilirsiniz YouTube veya herhangi bir yerde FurMark değerleri nasıl olmalı adlı bir araştırma yapabilirsiniz. Fakat unutmayın FurMark testinin süresi de önemli.

Ekran kartında dikkat etmeniz gereken az kullanılmış olması olabilir garantisi olsa iyi olur. Ne şartlarda kullanılmış onu öğrenebilirsiniz. FurMark testi isteyebilirsiniz. Testin sonuçlarını iyi mi kötü mü nasıl anlayacağım diyebilirsiniz YouTube veya herhangi bir yerde FurMark değerleri nasıl olmalı adlı bir araştırma yapabilirsiniz. Fakat unutmayın FurMark testinin süresi de önemli.

Süre ve fan hızı önemli arkadaş haklı.

1000 TL fark ile.

2. El 3600 ile 0 5500 arasında ki fiyat farkı 254TL hocam neden bahsediyorsunuz?

1000 TL fark ile.

Biraz abarttınız hocam çünkü Ryzen 5 3600 1800 TL civarında geziyor ve 21 ay garantili Ryzen 5 5500 2200 TL sadece 300 TL fark var.

2. el 3600 ile 0 5500 arasında ki fiyat farkı 254TL hocam neden bahsediyorsunuz?

Harbiden sıfır Ryzen 5 5500 almak her türlü daha mantıklı.

Hem kafa rahat olur. Aklında soru işareti kalmaz arkadaşın.
O zaman öyle yaparım teşekkürler ekran kartı alacağm zaman tekrar konu açarım zaten şuan evde değilim dayımın yanında çalıştığım için onlarda kalıyorum eve dönünce alıcam

Bir de şey soracağım stok soğutucu yeterli mi 5500 veya 3600e? Kutusuz alsam bunları şu an kullandığımı da takabilirim değil mi AM4'lerin hepsi oluyor diye biliyorum birbirine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı