Ryzen 3 2200G ve Gigabyte A320M DS-2 BIOS Güncellemesi Yapma

gorkemg229

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir sistem topladım, sistem şu şekilde;
  • Gigabyte A320M DS-2
  • Ryzen 3 2200G
  • Team DDR4 2x4 GB RAM (2400MHz)

Her şeyi kurdum kasaya görüntü gelmiyor. Teknik servis anakartın BIOS güncellemesini yapmamı söyledi. Bir bilgisayarcı yapabilir dedi. Götürdüm bilgisayarcıya Ankara'da gezmediğim bilgisayarcı kalmadı. Hiçbiri yapmadı. Biri BIOS'u söküp geri takmış yapamamış. Fakat hiç belli olmuyor. Garanti dışına çıkmış mıdır? Veya görüntü olmadan nasıl BIOS güncellemesi yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrana mı görüntü gelmiyor? Yoksa açma tuşuna bastığınızda kasaya güç mü gelmiyor?
Eğer kasaya güç gelmiyorsa, Bağlantı kablolarını kontrol edin. Hata yaptığınız bir alan olabilir.
Ayriyeten diğer sistem özelliklerini belirtin. (PSU, Ekran kartı, Disk)

Merhaba arkadaşlar.
Ben bir sistem topladım, sistem şu şekilde;
  • Gigabyte A320M DS-2
  • Ryzen 3 2200G
  • Team DDR4 2x4 GB RAM (2400MHz)

Her şeyi kurdum kasaya görüntü gelmiyor. Teknik servis anakartın BIOS güncellemesini yapmamı söyledi. Bir bilgisayarcı yapabilir dedi. Götürdüm bilgisayarcıya Ankara'da gezmediğim bilgisayarcı kalmadı. Hiçbiri yapmadı. Biri BIOS'u söküp geri takmış yapamamış. Fakat hiç belli olmuyor. Garanti dışına çıkmış mıdır? Veya görüntü olmadan nasıl BIOS güncellemesi yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Tavsiyeleriniz nelerdir?
BIOS güncellemesi yapmadığınız için anakartınız 2200G işlemcinizi tanımadığı için görüntü alamazsınız.
BIOS güncellemesi yapabilmek için, Ryzen 1 serisi bir işlemci ve harici ekran kartı bağlamanız gerekmektedir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı