Ryzen 3 2200G ve GTX 1050 Ti sistem yüksek FPS'te kasma hissi

velcorosama

Decapat
Arkadaşlar sistemim;
  • 1 TB WD HDD
  • Ryzen 3 2200G
  • MSI GamingX GTX 1050 Ti
  • 8 GB Corsair 2400 MHz RAM
  • MSI B350M anakart
  • Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ PSU
Genellikle Fortnite oynuyorum. FPS min 70, max 240. FPS kilidi açıkken genellikle FPS'i 120'ye sabitleyerek oynuyorum. 60 Hz monitör kullanıyorum ama FPS 120'de sabitken bile oyunum kasiyor gibi gözüküyor. 1 FPS bile dalgalanma yasamadığım halde cok laglı gözüküyor. Mouse ve klavye 1000 Hz'de kullanıyorum. Bu durum cok canımı sıkıyor, yaklaşık 9 ay önce toplamıştım. Bilgisayarda bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Overclock varsa kapatıp dene.
oc yok sadece turbo mod açık ama kapatıp deniyebilirim biosdan

Oldukça normal.
brom oldukça normal okey diyebilirsin ama bu yardıma yönelik bi cevap değil neden oldukça normal açıklar mısın
Monitörden kaynaklı bir problem olabilir. Yüksek MS değerlerine sahipse laglanıyordur belki.
bende öyle düşünüyordum ama bundan 2 hatta 1 ay önce böyle bir sorun yoktu

60 Hz monitörde 120 FPS alırsan normaldir.

ben yırtılmadan bahsetiyorum ama bilmiyorum normalde fps kilitsiz oynuyordum 120den cok daha yüksek fpsler de fps kilidini açmamın sebebi fps drop mu yiyorum diye kontrol etmek amaçlıydı demek istedigim fps 120 iken bildigin 50 fps hissi yaşamam ama dediğin gibiyse bi fast sync açıp denerim bilmiyorum cok gecikme ekliyor mu etkiler mi oyun performansını ama
Bu sorunu bende bazı oyunlarda yaşıyorum Dirt Rally 90-100 FPS alırken yer geliyor sanki kasıyormuş gibi virajı alıyorum bir bakıyorum FPS hala 90-100. Rezervasyonumu alayım.

çözersen bi yardımını alırım ha brom

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı