Ryzen 3 2200G ve GTX 1050 Ti sisteme macOS kurma

Rasimoghlu

Hectopat
Yer
Azərbaycan, Bakı
Daha fazla  
Windows 10 64 bit isletim sistemi kurulu.
Ancak ben onu kaldirip yerine sadece macOS High Sierra kurmak istiyorum.

• Islemci - AMD Ryzen 3 2200G
  • Anakart - Gigabyte AB350M-Gaming3
  • Ekran Karti - Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB
  • RAM- 8 GB 2133 DDR4
  • HDD - 1TB

Sizce boyle bir sisteme Windows'u kaldirip sadece High Sierra kursam herhangi bir sorunla karsilasir miyim? Ya da ekran karti, islemci falan sorunsuz calisir mi?
Simdiden cevaplar icin cok tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyebilirsiniz.

Deneyebilirsiniz.

efendim yukarida belirtdiginiz herseyi yaptim dun amma olmadi. randomseed hatasi verdi. dosyayai degistirdim sonra baska hatalar verdi. sonunda sildim hepsini. bu gun yeniden demek istiyorum.
Deneyebilirsiniz.

bu verdiginiz link calismiyor malesef. en azindan ben indirmek icin giriyorum bos sayfa gosteriyor. lutfen yardimci olur musunuz? daha guncel imaji icin yada baska bir link yukler misiniz?"

Son düzenleme:
Google hesabınıza giriş yapıp dosyayı drive+ ekle butonuna tıklayarak kendi hesabınıza ekleyerek indirebilirsiniz. Yoğun ilgi ve Google trafik limitinden kaynaklıdır.

mega ile indirdim su anda. bir farki var mi? yoksa google ile olani indirmek mi daha dogru olur?
Boyle bir hata veriyor. Usb bellegi usb 2.0 portuna takinca veriyor bu hatayi. Ama usb 3.0 portuna takinca end random seed hatasini aliyorum
Google hesabınıza giriş yapıp dosyayı drive+ ekle butonuna tıklayarak kendi hesabınıza ekleyerek indirebilirsiniz. Yoğun ilgi ve Google trafik limitinden kaynaklıdır.

Dosya Ekleri

• 44C8A0F1-6213-4CAF-BC2A-9FED3A583E69.jpeg
    44C8A0F1-6213-4CAF-BC2A-9FED3A583E69.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 65
  • CC35F9D3-6EB6-43EF-817F-5320BF8D664C.jpeg
    CC35F9D3-6EB6-43EF-817F-5320BF8D664C.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı