Ryzen 3 2200G ve R7 360 ile Fortnite'ta %100 CPU kullanım problemi

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba, Fortnite'da son zamanlarda CPU kullanımım %90'ın üzerinde. GPU kullanımı da aynı şekilde %100 civarında fakat CPU probleminden dolayı çok fazla kasma problemi yaşıyorum. Sistem özelliklerim:

Ekran kartı: MSI R7 360 2 GB.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
RAM: 8 GB.

Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Ryzen sistemler dual channel ram aşığı. 8 gb ram ile fps yükselir. GPU kullanımı kaç? Belki işlemci üstündeki apu ile açıyordue oyunu.

Fortnite işlemciye yüklenen bir oyun o yüzden büyük ihitmalle işlemciniz yetersiz kalıyordur.
Daha 2 hafta öncesinde böyle bir problem yoktu ama. İşlemci de bana kalırsa muhteşem bir performans beklemesem de yeterli bir işlemci diye düşünüyorum.

Ryzen sistemler dual channel ram aşığı. 8 gb ram ile fps yükselir. GPU kullanımı kaç? Belki işlemci üstündeki apu ile açıyordue oyunu.

GPU kullanımı da konuda da yazdığım gibi %100 civarında.

Dostum zaten hangi gpu %100 o önemli. İşlemci GPU'su %100'de olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayarların neler? Videoya göre Vega 8 bile kasmıyor.

Hocam bu neredeyse oyunun ilk sezonu, o günden bu güne oyun çok fazla gelişti. %100'e yakın gelişme var öyle söyleyeyim. R7 360 %100 hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…