Ryzen 3 2200G ve R7 360 ile Fortnite'ta %100 CPU kullanım problemi

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba, Fortnite'da son zamanlarda CPU kullanımım %90'ın üzerinde. GPU kullanımı da aynı şekilde %100 civarında fakat CPU probleminden dolayı çok fazla kasma problemi yaşıyorum. Sistem özelliklerim:

Ekran kartı: MSI R7 360 2 GB.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
RAM: 8 GB.

Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Herkese merhaba, Fortnite'da son zamanlarda CPU kullanımım %90'ın üzerinde. GPU kullanımı da aynı şekilde %100 civarında fakat CPU probleminden dolayı çok fazla kasma problemi yaşıyorum. Sistem özelliklerim:

Ekran kartı: MSI R7 360 2 GB.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
RAM: 8 GB.

Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
Ryzen sistemler dual channel ram aşığı. 8 gb ram ile fps yükselir. GPU kullanımı kaç? Belki işlemci üstündeki apu ile açıyordue oyunu.

Fortnite işlemciye yüklenen bir oyun o yüzden büyük ihitmalle işlemciniz yetersiz kalıyordur.
Daha 2 hafta öncesinde böyle bir problem yoktu ama. İşlemci de bana kalırsa muhteşem bir performans beklemesem de yeterli bir işlemci diye düşünüyorum.

Ryzen sistemler dual channel ram aşığı. 8 gb ram ile fps yükselir. GPU kullanımı kaç? Belki işlemci üstündeki apu ile açıyordue oyunu.

GPU kullanımı da konuda da yazdığım gibi %100 civarında.

Daha 2 hafta öncesinde böyle bir problem yoktu ama. İşlemci de bana kalırsa muhteşem bir performans beklemesem de yeterli bir işlemci diye düşünüyorum.

GPU kullanımı da konuda da yazdığım gibi %100 civarında.
Dostum zaten hangi gpu %100 o önemli. İşlemci GPU'su %100'de olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarların neler? Videoya göre Vega 8 bile kasmıyor.

Dostum zaten hangi gpu %100 o önemli. İşlemci GPU'su %100'de olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarların neler? Videoya göre Vega 8 bile kasmıyor.

Hocam bu neredeyse oyunun ilk sezonu, o günden bu güne oyun çok fazla gelişti. %100'e yakın gelişme var öyle söyleyeyim. R7 360 %100 hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı