Ryzen 3 2200G ve RX 560 sistem toplama

Teşekkürler beyler. Sistemi İntel'e çevirdim. Bu da son hali.
Ekran Alıntısı.PNG
Monitör olarak da 2 model arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklıdır.
1.AOC G2260VWQ6 21.5" 1920x1080 1ms 75Hz (Analog+HDMI+Display) Full HD FreeSync Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
2.Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full Fiyatı

Teşekkürler beyler. Sistemi İntel'e çevirdim. Bu da son hali.Eki Görüntüle 297712
Daha iyi olmuş. Ancak kasayı değiştirmenizi öneririm. Aynı fiyata daha kaliteli bir PSU+kasa alabilirsiniz. Mevcut kasanızda çıkış fanı yok. Bu kasayı kullanacaksanız da en az 1 adet, ideal 2 adet çıkış fanı almalısınız (120 mm).
2. notum ise işlemci soğutucusu için olacak. Bu sistemi oyun için topladığınızı farz edersek Intel'in dandik işlemci soğutucusunun yerine 100-200 lira arası bir kule tipi soğutucu alarak sorunu başlamadan engelleyebilirsiniz

Daha iyi olmuş. Ancak kasayı değiştirmenizi öneririm. Aynı fiyata daha kaliteli bir PSU+kasa alabilirsiniz. Mevcut kasanızda çıkış fanı yok. Bu kasayı kullanacaksanız da en az 1 adet, ideal 2 adet çıkış fanı almalısınız (120 mm).
2. notum ise işlemci soğutucusu için olacak. Bu sistemi oyun için topladığınızı farz edersek Intel'in dandik işlemci soğutucusunun yerine 100-200 lira arası bir kule tipi soğutucu alarak sorunu başlamadan engelleyebilirsiniz
Kasa gayet kaliteli benim bildiğim o fiyata ne alabilirim başka acaba. İçindeki PSU zaten VS600 modeli daha ne olsun. İşlemci soğutucu artık seneye kaldı.

Kasa gayet kaliteli benim bildiğim o fiyata ne alabilirim başka acaba. İçindeki PSU zaten VS600 modeli daha ne olsun. İşlemci soğutucu artık seneye kaldı.
Kasa bende de var :) Kullanım tecrübesinden bahsediyorum.
Kasanın standart soğutması çok başarısız. Tam bir tasarım aptallığı diyebilirim. Çözebilmek için en az 2 adet daha çıkış fanı gerektiriyor. Forumda da güç kaynağı pek beğenilmiyor.
O bütçeye şu kombinasyonu yapabilirsiniz. Güç kaynağı
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı

Kasa

Aerocool CyberX Advance 3x12cm Fanlı Full Akrilik Yan Panel Fiyatı

Aerocool Cruisestar Advance 2xUSB 3.0 2xUSB 2.0 ATX Siyah Fiyatı

Deep Cool Tesseract SW 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xMic Siyah ATX Fiyatı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı