Ryzen 3 2200G ve RX 570 sistem oyundan atma sorunu

tauRrus

Decapat
  • Gigabyte GA-A320M SH2 Anakart,
  • Corsair 16 GB 3000 MHz bellek,
  • Ryzen 3 2200G İşlemci,
  • Sapphire RX 570 Pulse ITX 4 GB GDDR5 256 bit DX12 Ekran kartı,
  • Cooler Master 600w güç kaynağı.
Sistem sorunsuz çalışıyor fakat ekran kartı sıkıntı çıkardı, sorun şöyle ekran kartının bütün yazılım sürümlerini indirdim tek tek denedim fakat Apex Legends ve UBG gibi oyunlarda, oyunun menü ekranına düşer düşmez atıp hata veriyordu. Sonra sistemde başka bir hata olabilir diye ekran katını çıkarıp APU işlemci üzerinden bilgisayarı açıp oyunları açmayı denedim ve başarılı bir şekilde açtı doğal olarak da kasmalar yaşadım. Yani kısacası ekran kartını hiçbir yazılım sürümü ile kullanamıyorum. Aynı karta sahip olan var mı? Ve hangi sürümü kullanıyor, bir sıkıntı yaşıyor mu?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Not: Aşağıda vermiş olduğum Apex Legends hatasının aynısını almaktaydım ve Sosyal'de bulunan bütün çözümleri denedim sonuç hep aynı hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
19.3.2 sürümünde kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım. DDU ile sürücüleri güvenli modda kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz?
Hocam dediğinizi her sürümü denerken yaptım zaten şuanda garantiye verdim geldim sonuçlar hep aynı galiba benim şansıma kartta sorun var garantide umarım çözülür
Arkadaşlar son olarak sevisten şöyle bir yanıt geldi, arızaya saptanmadı dendi detaylı bilgi istediğimde de serviste uzun bir süre, radeon yazılımlarını yükleyip 3dmark gibi programlar ile denendiğini sıkıntı görülmedi ise size tekrar gönderiyoruz dendi. Servis(ServisPoint) gayet yardımcı olacak şekilde davranış gösterdi. Benzer bir durum gösterirse arızayı bir kağıda yazıp ekran kartına yapıştırıp (kaybolmaması için) öyle göndermemi tavsiye etti.

Şimdi benim aklıma takılan kısım bu testlerden normal geçiyor ise (3DMark vb.) oyunlarda neden açmıyor hata veriyor sizce ?

Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 bu karta sahip arkadaşlar var mı hangi radeon sürümü ile oyun oynuyorsunuz?
Arkadaşlar son olarak sevisten şöyle bir yanıt geldi, arızaya saptanmadı dendi detaylı bilgi istediğimde de serviste uzun bir süre, radeon yazılımlarını yükleyip 3dmark gibi programlar ile denendiğini sıkıntı görülmedi ise size tekrar gönderiyoruz dendi. Servis(ServisPoint) gayet yardımcı olacak şekilde davranış gösterdi. Benzer bir durum gösterirse arızayı bir kağıda yazıp ekran kartına yapıştırıp (kaybolmaması için) öyle göndermemi tavsiye etti.

Şimdi benim aklıma takılan kısım bu testlerden normal geçiyor ise (3DMark vb.) oyunlarda neden açmıyor hata veriyor sizce ?

Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 bu karta sahip arkadaşlar var mı hangi radeon sürümü ile oyun oynuyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…