kibrekapilmayin
Decapat
Aşağıda detayları belirtilen sisteme dair tavsiyeleriniz, düşünceleriniz nelerdir diye sormak istedim. Tam teşekküllü olmasa da ileriye dönük olsun istiyorum. Ekran kartı olmadan video kaydı yaparken çok sıkıntı çıkarmayacak gibi. Ne dersiniz? Yaza doğru da Radeon 570 4GB modeli alıp takarım diyorum.
Acaba aynı anakartla ileride R5 2600G alıp rahatça kullanabilir miyim? Yoksa anakartın da değişmesi gerekir mi? En azından beni iki sene rahat götürebilecek bir sistem kurmaya çalışıyorum.
@20 Percent önerisi üzerine sistem şöyle:
> AMD Ryzen 3 2200G
> Gigabyte GA-A320-DS3 (ATX)
> CMK8GX4M1D3000C16
> Sapphire Pulse ITX RX 570 4 GB
> Adata SU650 240 GB SSD
> Dark N5
> FSP Hyper K 500 Watt 80+ (5 Sene garantili.)
> Samsung FreeSync LCD
Sanıyorum hepsini birden Sinerji'den alacağım. Fiyat konusunda pek bir fark oluşmuyor. Monitörü de Amazon'dan alacağım. En azından kasa olarak iki yıl garantisi saklı kalır. Ne dersiniz? Bir de montaj hizmeti istediğimiz zaman, anakartın BIOS güncellemesi buna fiyat olarak dahil mi oluyor yoksa ayrıca mı ödüyoruz?
Teşekkürler.
Acaba aynı anakartla ileride R5 2600G alıp rahatça kullanabilir miyim? Yoksa anakartın da değişmesi gerekir mi? En azından beni iki sene rahat götürebilecek bir sistem kurmaya çalışıyorum.
@20 Percent önerisi üzerine sistem şöyle:
> AMD Ryzen 3 2200G
> Gigabyte GA-A320-DS3 (ATX)
> CMK8GX4M1D3000C16
> Sapphire Pulse ITX RX 570 4 GB
> Adata SU650 240 GB SSD
> Dark N5
> FSP Hyper K 500 Watt 80+ (5 Sene garantili.)
> Samsung FreeSync LCD
Sanıyorum hepsini birden Sinerji'den alacağım. Fiyat konusunda pek bir fark oluşmuyor. Monitörü de Amazon'dan alacağım. En azından kasa olarak iki yıl garantisi saklı kalır. Ne dersiniz? Bir de montaj hizmeti istediğimiz zaman, anakartın BIOS güncellemesi buna fiyat olarak dahil mi oluyor yoksa ayrıca mı ödüyoruz?
Teşekkürler.
Son düzenleme: