Ryzen 3 2200U Windows 7 Uyumu

orjinal iso kurmayacağım çünkü dijital lisansım yok :) custom os için bir link verebilir misiniz, lisanslı ? ve sizle nasıl iletişime geçebilirim
Hemen atıyorum: Revision - UnifyOS
Bu arada bunu kullanan bir yayıncı da var: SoPrecious evet çok ünlü değil ama uzun süredir takip ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz bunun 8.1 versiyonunu kuracaksınız.

İlla ki kullanmak zorunda değil mesela şuan ben kendi custom os'imi hazırlıyorum. Bunun yerine orijinal iso dan elle bileşenleri silebilir microsoft store 8.1 gibi.
Windows ile içli dışlı olmayanlar için önermiyoruz, birbirine bağlı yüzlerce sistemde bir zinciri çıkarmanız bütün sistemin stabilitesini etkiler. Sen giderken biz dönüyoruz.

Custom OS bana göre değil galiba, Microsoft'un sitesinden Windows 8.1 Home SL indireceğim. Umarım sürücülerde bir sıkıntı yaşamam. Yardımı dokunan herkese teşekkürler gelişmeleri yazarım.

Neden Windows 7 kurmak istiyorsunuz?
Windiws 10'da kalsın bence hiç Windows 7'e dönmeyin.

Yavaşlıklar delirtiyor çünkü, çoğu gereksiz şey kapalı olmasına rağmen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ile içli dışlı olmayanlar için önermiyoruz, birbirine bağlı yüzlerce sistemde bir zinciri çıkarmanız bütün sistemin stabilitesini etkiler. Sen giderken biz dönüyoruz.

Üstat estağfirullah size lafımız yok bu konuda sizin daha bilgili olduğunuzu kabul ediyorum fakat ben çok beğeniyorum sistemimim orijinal ISO'ya göre olan farkını FPS artışı da var. Stabilitede bir sorunda olmadı dengesizlik falan görmedim sadece Windows İngilizce olarak kullanıyorum. Klavye Q Türkçe.

Üstat estağfirullah size lafımız yok bu konuda sizin daha bilgili olduğunuzu kabul ediyorum fakat ben çok beğeniyorum sistemimim orijinal iso ya göre olan farkını fps artışı da var. Stabilitede bir sorunda olmadı dengesizlik falan görmedim sadece Windows ingilizce olarak kullanıyorum. Klavye Q türkçe.
8.1 mi kullanıyorsunuz unifyos mu?

Hemen atıyorum: Revision - UnifyOS
Bu arada bunu kullanan bir yayıncı da var: SoPrecious evet çok ünlü değil ama uzun süredir takip ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz bunun 8.1 versiyonunu kuracaksınız.

Çok çabuk karar değiştiriyorum, yayıncının videosunu izledim ve sanırsam ReviOS benim için çok daha iyi olacaktır. Gereksiz sistem öğeleri yok ve performanslı hafif. Yayıncının bahsettiği sürümü kurup deneyeceğim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı