Ryzen 3 2300X ve RX570 FPS Düşmesi Sorunu

Hieronymose

Kilopat
Ghost Recon Wildlands, AC Unity ve AC Odyssey oyunlarında hangi ayarlarda olursa olsun FPS drop yaşıyorum, özellikle fazla detay olan kısımlara baktığımda oluyor bu durum. Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Arada bir oyunlarda ses cızırdaması eşliğinde 5-10 saniyelik kasma da oluyor.

8 gb ram artık günümüz için yetersiz kalıyor kullandığın ramin aynısından 1 tane daha al 16 gb yap drop sorunun çözülür.

Söylediğim oyunlar için yeterli ama odssey ve wildlandsı gecelim desek unity 2014 oyunu onda niye öyle oluyor o zaman ?
Hocam sadece oyun değil arka planda açık olan uygulama vs programlarda ram kullanıyo ondan dolayı oluyor. Bende 8gb ram kullanırken oyunlarda drop sorunu yaşıyordum 16 gb yapınca geçti.

Mantıksız değil ama başka anormal bir sorun olabilir gibi geliyor bana yani şuan R6 da böyle bir sorun yok mesela.
İmkanın varsa arkadaşından falan bir ram alıp deneyebilirsen daha iyi olur soruna tam olarak kanaat getirmen için. Ama bence ram yetmezliğinden kaynaklanıyor ve ryzen'larda çift kanal ram kullanıncada artı performans artıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı