Vaz geçtim ama 4 GHz zorlasam peki.
Sorry.
Bütçeniz nedir?Vaz geçtim ama 4 ghz zorlasam peki
Sorry![]()
8C 16T işlemci ile 4C 8t işlemciyi mi kıyaslıyorsunuz?![]()
Ryzen 7 3700 diye bir model yok. Ayrıca hiç bir şekilde o performanslara yetişemezsiniz.
Arkadaş 3700X performansına yetişemesemde 3700'e yetişirim yazmış. O yüzden 3700 diye model yok yazdım 3700"X" yazmadım.AMD Ryzen 7 3700X 3,6GHz 36MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 7 3700X 3,6GHz 36MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
8-8 değil mi o?Yalnız burada bir kıyaslama hatası var. FX 8300'de 8 Core ama Ryzen 3 1200 le boğuşuyor.
4.1ghz'e kadar stok soğutucu yeterli oluyor. Hem oyunlarda hem renderda güzel sıcaklık değerleri elde ediyosunuz.AMD stok soğutucuyla O.C ye pek izin vermiyor.
4.2 ghz volt kaç yapmalıyım cevaplar mısınız lütfen2-3 bin liralık buzdolabı kıvamında bir soğutma sistemiyle yeni nesil ryzen 7 lerin yarısı hıza çıkarabilirsiniz yani fanteziye lüzüm yok. stock fanla maksimum stabil alacağınız peak hız 4.2ghz dir. Ötesi macera.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.