Ryzen 3 3100 sistem tavsiyesi

331494

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bir yakınımıza Photoshop, AutoCAD, Rhino gibi programları kullanacağı ve PUBG Steam gibi oyunları oynayabileceği bir sistem arayışı içerisindeyiz. Bütçemize göre bir sistem toparladık. Bu sistemi yorumlar mısınız, uygun mudur? Bu sisteme önerebileceğiniz PSU kaç W'lık olur ve M.2 NVMe SSD takmak istiyoruz. Bu anakarta takılır mı ve önerebileceğiniz hangisi olur? Sistemde ekleme-çıkartma yapmamız gereken bir yer var mı?

- Anakart: Gigabyte B450M S2H.
- İşlemci: AMD Ryzen 3 3100.
- Ekran kartı: ASUS GeForce GTX 1650 Super 4 GB ROG STRIX OC.
- RAM: Adata XPG Spectrix D41 16 GB (2x8GB) CL: 16 DDR4 3200MHz RGB.
- HDD: Seagate Barracuda 1TB.
- Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
- NVMe M.2 SSD: ?
- PSU: ?

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle çok güzel bir sistem toplamışsınız.
M.2 SSD olarak bunu tavsiye ederim: Kingston A2000 250GB
PSU için de bu yeterli olacaktır: High Power HPE 500BR A12S
Şimdiden hayırlı olsun.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. m.2 için biz de aynı markayı düşünmüştük ama corsair bir psu bakıyoruz biraz da markadan dolayı güven duyuyoruz. Psu alırken pinler konusunda dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Ben kendi ana bilgisayarımda bazı hatalar yapmıştım ondan söylüyorum.
Güzel bir sistem olmuş. Önerim HDD'yi WD Blue almanız. Seagate diskler sosyalde çok önerilmiyor. Hayırlı olsun hocam :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için hemen önermiş olduğunuz marka konusunda araştırma yapıyorum.

ilgilendirme için teşekkür ederim. m.2 için biz de aynı markayı düşünmüştük ama corsair bir psu bakıyoruz biraz da markadan dolayı güven duyuyoruz. Psu alırken pinler konusunda dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Ben kendi ana bilgisayarımda bazı hatalar yapmıştım ondan söylüyorum.
PSU için Corsair'in bazı modellerinde kronik sorun olabiliyor. Benim önerdiğim model daha güvenilir diyebilirim. Kesinlikle tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı