Ryzen 3 3100 sistem tavsiyesi

@331494
Ekran kartını GTX 1660 Super yapmanızı öneririm. O bütçede o ekran kartı düşük kalmış. O PSU hakkında bir fikrim yok fakat High Power 750W 80+ Gold modelini öneririm veya High Power 600W Gold öneririm.

Bu sistemin ekran kartını GTX 1660 Super ve RAM'i 16GB yaparak almanızı öneririm:
 
Aslında ilerisi için alalım dedik alabildiğimiz kadar. Bu yüzden PSU'yu yüksek tuttuk. Peki SDD nasıl iş görür mü? Birde 1660 Super biraz overkill olmaz mı ihtiyaçlara göre?
Ekran kartını ne kadara alıyorsunuz? Bütçeye göre ekran kartı önerebilirim. SSD gayet iyi bir SSD. iş görür.
 
Aslında ilerisi için alalım dedik alabildiğimiz kadar. Bu yüzden PSU'yu yüksek tuttuk. Peki SSD nasıl iş görür mü? Bir de 1660 Super biraz overkill olmaz mı ihtiyaçlara göre?

Eğer render falan yapılacaksa ekran kartı ile render yapılabilir diye duymuştum forumda ama gerçeği bilmiyorum. Çünkü hiç render yapmadım.
 
Bu arada arkadaşlar ben bütçeyi 5 bin yazmışım ama 4 bin olacaktı. Yanlış yazmışım kusurabakmayın.
Attığınız sistemi 4000 TL'ye alacaksanız gayet iyi bir sistem. PSU olarak High Power 600W Gold veya 750W Gold seçmenizi öneririm. SSD içinse Kingston A2000 veya Sandisk Ultra 3D öneririm.
 
Ekran kartını ne kadara alıyorsunuz?

Attığınız sistemi 4000 TL'ye alacaksanız gayet iyi bir sistem.
Evet 4000 tl bütçemiz bu yüzden parçaları yurtdışından getiriyoruz bir yakınımız aracılığıyla. Bu arada Asus GeForce GTX 1650 Super 4GB ROG Strix OC ekran kartını 180 Euroya bulduk.
 
İyi fiyata bulmuşsunuz ekran kartını. Alternatif istersen bunu öneririm:
Teşekkür ediyorum. Ben zaten kendi sisteminde rtx 2060 super için msi gaming x kullanıyorum deneyimlerime göre zaten rog strix ile msi gaming x aynı performansı veriyor. Ama fiyatları aynıydı, yakınımız da çocuk yaşta, forumlarda vs. Rog övgüsüne maruz kalmış bizde rog alalım dedik :)
 

Geri
Yukarı