PUBG nereden çıktı? Arkadaş "bazı oyunlar" demiş?
Evet yetiyor da neyin nesi o zaman ?
PUBG nereden çıktı? Arkadaş "bazı oyunlar" demiş?
Sizin direkt PUBG diye atlamanız bir saçma olmuş.Evet yetiyor da neyin nesi o zaman ?
Sizin direkt PUBG diye atlamanız bir saçma olmuş.
çok seviyorsunuz galiba.
Kanka insanları yanlış yönlendirmesen mi pubg 11.5 gb ram kullanıyo bilgin olsun.
1650S ile FreeSync monitör alırsanız aşağıdaki şartları sağladığınız halde G-Sync uyumlu özelliğini açabilirsiniz:
"G-Sync Compatible" Master Thread
This is a thread for all general discussion concerning NVIDIA's new "G-Sync Compatible" feature (i.e. NVIDIA "FreeSync" support). Official announcement from NVIDIA can be found HERE. Spreadsheet of non-certified monitors that have been tested by the community can be found HERE (not maintained by ...linustechtips.com
What are the requirements başlığının altında.
Okuduğuma göre şartları da sağlıyorsunuz.
Merhaba öncelikle doktora gitmenizi öneririm. Orada PUBG geçmiyor, geçiyorsada ben görmüyorum.
Her oyun için 8 GB deseydim o zaman haklıydınız.
Bu dediğinizin olması için yani g-sync özelliğini açmak için monitörde display girişinin olması gerekiyor diye biliyorum. Yani görüntünün display aracılığı ile alınması gerekiyor.
Monitörde sanırım desteklemiyor.
ilerde zaten aynı ram den alacağım ve evet biliyorum tek tek toplasam daha ucuza geliyorArtık minimum 12 GB, ideal 16 GB olmalı.
Bakiyorum da teknobiyotigin de Vatan'dan farkı yok. 500TL'lik anakartı 600'den satıyorlar.
Tek tek toplamayı tercih edin.
Hangi monitörü alacak bilmiyordum. Şimdi baktım monitöre. Genelde monitörlerde DisplayPort var diye biliyordum bu sebeple söyledim ama hepsinde yok tabii.
1650S ile DisplayPort çıkışlı bir monitör almak FreeSync özelliği ve performans olarak da iyi olacaktır bence.
Alacağım 1650S'in performansı alacağım ekran kartına eşdeğer değil.
Alacağınız 5500 XT ekran kartı 4 GB. 8 GB olsa tamam diyeceğim tabii.
RX 5500 XT vs 1650 Super
https://www.sinerji.gen.tr/inno3d-geforce-gtx1650-super-twin-x2-oc-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-33754 https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx5500xt-pulse-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-33981 Sizce hangisini tercih etmeliyim?www.technopat.net
Kısıtlı bütçe ile GTX 1650S vs RX 5500XT
İşlemci Ryzen 3 3100 bütçem oldukça kısıtlı monitör de almam gerekiyor. Burdaki arkadaşlar 5500XT ve çoğunlukla 1650 Super önerdiler. Hepsiburada veya N11 üzerinden almam gerekiyor. INNO3D GTX1650 Super Twin X2 OC 4 GB 128Bit GDDR6 1440 TL. Galax GeForce GTX1650 Super ex (1-Click) OC 4 GB...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.