Ryzen 3 3200G sistem için ekran kartı önerisi

Resul Karagöz

Kilopat
Katılım
8 Haziran 2017
Mesajlar
112
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm herkese aşağıdaki gibi bir sistem var ekran kartı lazım arkadaşlar. Ne tavsiye edersiniz bu sisteme?

AOC 23.8 VGA + HDMI Full HD monitör.
Ryzen 3 3200G 3.6 GHz.
Patriot 8+8 3200 MHz RAM.
600W güç kaynağı.
Gigabyte B450M S2H anakart.
 
Darboğaz olacak diye ekran kartından kısmak zorunda degil kanka. Yine tatmin edici değerleri elde edecek oyun oynarken, yeter ki ayarları yüksek tutsun.

RX570 8 GB ve Ryzen 3 3200G ile.
Call of Duty oynayamadım.
Steam PUBG oynayamadım.
CS2 droplar ile oynadım.
Valorant 80FPS sabitlemediğim sürece FPS droplar ile oynadım ve Afterburner değerlerine baktığımda işlemci hep %100 değerdeydi. Sorun çıkaran şey ekran kartının düşüklüğü değil işlemcinin düşüklüğüydü. Bunları göz önünde bulundurarak onu idare edecek şeyin daha yüksek ekran kartı değil birkaç model üst bir işlemci olacağını savunuyorum. Bütçesi varsa sadece 1660S değil yanına bir de işlemci alması gerektiğini söylüyorum. Yoksa dediğinizde bir problem bulmuyorum.
 
Almanızda herhangi bir sorun yok. En kötü ihtimali göz önünde bulundurursak en fazla droplardan şikayet eder ve işlemci de alırsınız :)
 
Darboğazın sisteme zararı yok, kartı alın ilerleyen dönemlerdede işlemci güncellersiniz gül gibi geçinip giderler. İşlemciye overlockta yapabilirsin ayrıca.

3 yıl kule tipi fan ile overclock yaparak kullandım pek faydasını göremedim.
 
Darboğazın sisteme zararı yok, kartı alın ilerleyen dönemlerdede işlemci güncellersiniz gül gibi geçinip giderler. İşlemciye overlockta yapabilirsin ayrıca.

O mantıkla bakılırsa güncel bir şey alınmalı. Ayrıca mesele zararı olması değil. Droplar oyunu ya oynanmayacak hale getiriyor ya da çok keyifsiz bir oyun sunuyor.
 
Arkadaşlar dediğim gibi komşu oğluna yılbaşı hediyesi olarak alacak 1 2 sene idare etsin mantığı daha sonra 0 sistem toplanacak. İkinci el temiz 1660 Super Ventus var 6 GB 3000 TL'ye
Ya da sıfır RX 580 alacağız 3500 4000 civarı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı