Ryzen 3 3200G sistem toplama önerisi

Bütçe
3000 TL

HAWKILL

Centipat
Bütçem sınırlı olduğu için ekran kartsiz bir sistem kurmak istedim PC'de yapmak istedigim sey en dusuk ayarlarda da olsa guncel oyunlari acmasi oneriniz varsa yazabilir misiniz? Aklimda söyle bir sistem var.

R3 3200G.
Adata XPG flame 4 GB RAM 2X.
Gigabyte A320M-H.
Hi level 240 GB SSD.
Platoon PL-9263 500W +80 Power.
Everest 329B.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Hawk :D

Platoon güç kaynaklarına kesinlikle güvenmeyin. Hi-Level gibi bir markaya da hiçbir ürün yelpazesinde şans vermeyin, başınız çok ağrır. Everest'te kasa konusunda çok kötü. Sistem hakkında görüşüm böyle ancak fiyat yapılanmasını şu an itibariyle bilmediğim için @Sylveon @Caner Uncu üyeler daha fazla yardımcı olacaklardır.

Sistem gayet kötü olmuş. Onun yerine şu tarz bir sistem toplayabilirsin. Kasa ve PSU bölümünü boş bıraktım çünkü o konuda pek bilgili değilim ama kaliteli ürünler var yine o fiyat bandında.

R3 3200G
B450M S2H
8x2 3000 MHZ Ram
WD Green 240 GB SSD
(Kalan bütçeye kasa ve PSU)

Fiyat arası 3000 tl olacak sekilde ayarladim
Sistem toplama hakkinda hicbir bilgim yok o yuzden izledigim bir videodan alinti yaptim direk bide zahmet olmassa kac para oldugunu soylermisiniz yukardaki sistemin

Suna bir bak istersen
.
Kac fps alir guncel oyunlarda kusura bakmayın hicbir bilgim yok pc toplamayla

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı