Merhaba, uzun zamandır FiveM'i takip ediyorum. Oynamak da istiyorum elimde ASUS'un 509'da modelli.
Ryzen 3200U 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?
Merhaba, uzun zamandır FiveM'i takip ediyorum. Oynamak da istiyorum elimde ASUS'un 509'da modelli.
Ryzen 3200U 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?
Hocam bende laptop var içinde stock soğutucu var ama Ryzen 3 ü küçümsyenlere kulak asma yeni çıkan oyunları oynatmaz ama GTA5 gibi oyunları sana oynatır
Hocam bende laptop var içinde stock soğutucu var ama Ryzen 3'ü küçümsyenlere kulak asma yeni çıkan oyunları oynatmaz ama GTA 5 gibi oyunları sana oynatır.
Hocam ben oyun sırasında ısınma problemiyle karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası boşta 50 derecelerde LoL oynarken 75 85 arasında geziyor GTA 5 de umarum bir problemle karşılaşmam.
Hocam ben oyun sırasında ısınma problemiyle karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası boşta 50 derecelerde LoL oynarken 75 85 arasında geziyor GTA 5 de umarum bir problemle karşılaşmam.
Ryzen 3200u 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?
Bende var aynı sistem 2×4 RAM var RAM'i mutlaka 8e yükselt çünkü Vega 3 zaten 2 GB RAM kullanıyor ben GTA 5'te düşük ayarlarda ortalama 50 FPS alıyor ama sorun ısınması laptopu alalı daha 8 ay oldu ama 2 saat oynadıktan sonra 90 derecele geldiği için. İşlemci hızını düşüruyor ve oyun birden kasmaya başlıyor ben evde 3 tane fandan soğutucu yaptım ısınma problemim çözüldü şu an 4 5 saat aralıksız oynuyorum 80'den yukarı çıkmıyor.