Ryzen 3 3200U Vega 3 GTA V ve FiveM oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

pixiss

Hectopat
Merhaba, uzun zamandır FiveM'i takip ediyorum. Oynamak da istiyorum elimde ASUS'un 509'da modelli.
Ryzen 3200U 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?

Merhaba, uzun zamandır FiveM'i takip ediyorum. Oynamak da istiyorum elimde ASUS'un 509'da modelli.
Ryzen 3200U 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?
Overclock yaparsan PC'nin işlemcisi yanar. Laptop işlemcisine overclock yapılmaz. GTA V'yi mediumda 40 FPS çalıştırabileceğini düşünüyorum.

Hocam aynı sistem bende de var. Düşük ile orta ayarlarda 40-45 FPS alıyorum. Minimuma çektiğin zaman 50 hatta bazen 60 fps de aldığın oluyor.
Hocam aynı sistem bende de var. Düşük ile orta ayarlarda 40-45 FPS alıyorum. Minimuma çektiğin zaman 50 hatta bazen 60 fps de aldığın oluyor.
Ama benim Ram im 8 gb

Hocam bende laptop var içinde stock soğutucu var ama Ryzen 3'ü küçümsyenlere kulak asma yeni çıkan oyunları oynatmaz ama GTA 5 gibi oyunları sana oynatır.

Hocam ben oyun sırasında ısınma problemiyle karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası boşta 50 derecelerde LoL oynarken 75 85 arasında geziyor GTA 5 de umarum bir problemle karşılaşmam.

Hocam ben oyun sırasında ısınma problemiyle karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası boşta 50 derecelerde LoL oynarken 75 85 arasında geziyor GTA 5 de umarum bir problemle karşılaşmam.
işte bu ananormal bir sorun. amd işlemcileri ısınır ama bu kadar değil bir sorun olmalı bide ben laptop kullanıyorum

Ryzen 3200u 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?

Bende var aynı sistem 2×4 RAM var RAM'i mutlaka 8e yükselt çünkü Vega 3 zaten 2 GB RAM kullanıyor ben GTA 5'te düşük ayarlarda ortalama 50 FPS alıyor ama sorun ısınması laptopu alalı daha 8 ay oldu ama 2 saat oynadıktan sonra 90 derecele geldiği için. İşlemci hızını düşüruyor ve oyun birden kasmaya başlıyor ben evde 3 tane fandan soğutucu yaptım ısınma problemim çözüldü şu an 4 5 saat aralıksız oynuyorum 80'den yukarı çıkmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı