Overclock yaparsan PC'nin işlemcisi yanar. Laptop işlemcisine overclock yapılmaz. GTA V'yi mediumda 40 FPS çalıştırabileceğini düşünüyorum.Merhaba, uzun zamandır FiveM'i takip ediyorum. Oynamak da istiyorum elimde ASUS'un 509'da modelli.
Ryzen 3200U 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?
Ama benim Ram im 8 gbHocam aynı sistem bende de var. Düşük ile orta ayarlarda 40-45 FPS alıyorum. Minimuma çektiğin zaman 50 hatta bazen 60 fps de aldığın oluyor.
Hocam aynı sistem bende de var. Düşük ile orta ayarlarda 40-45 FPS alıyorum. Minimuma çektiğin zaman 50 hatta bazen 60 FPS'de aldığın oluyor.
Ama benim RAM'im 8 GB.
Hocam bende laptop var içinde stock soğutucu var ama Ryzen 3 ü küçümsyenlere kulak asma yeni çıkan oyunları oynatmaz ama GTA5 gibi oyunları sana oynatırSoğutucu kullanıyor musunuz?
Hocam bende laptop var içinde stock soğutucu var ama Ryzen 3'ü küçümsyenlere kulak asma yeni çıkan oyunları oynatmaz ama GTA 5 gibi oyunları sana oynatır.
işte bu ananormal bir sorun. amd işlemcileri ısınır ama bu kadar değil bir sorun olmalı bide ben laptop kullanıyorumHocam ben oyun sırasında ısınma problemiyle karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası boşta 50 derecelerde LoL oynarken 75 85 arasında geziyor GTA 5 de umarum bir problemle karşılaşmam.
Merhaba, uzun zamandır FiveM'i takip ediyorum. Oynamak da istiyorum elimde ASUS'un 509'da modelli.
Ryzen 3200u 4 GB RAM ve Vega 3 bulunan bir modeli bulunuyor. RAM'i 4x2 yapıp güzel bir overclock yapıp 30 FPS civarında oynayabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.