Ryzen 3 3300X geleceğe dönük değil mi?

Yanına yine de bir soğutucu alacağım. @UBerk oyun sırasında CBP açık iken en fazla 77 dereceyi gördüğünü söyledi. Birazcık daha düşürürsem iyi olur. Tabii soğutucu ile beraber neredeyse 3600'ün fiyatına gelecek 3300X, 3600'ün Wraith Stealth'ı da yetmiyor.

B450 alacağım bakalım, 3300X'in B550 anakart desteği varsa B550 de düşünebilirim.
3. nesil olduğu için var diye biliyorum.

3300X'i tabii ki B550 ile kullanabilirsiniz.

Şu video demek istediğim anlatıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3600'e pek ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. 2/4 işlemciyi 6 sene kullandım, 3300X'i herhalde 12 sene kullanırım :D.
İleri düzey ihtiyaç yoksa ve soğutucuya da para vermek istemeyen herkes için 3300X iyi bir tercih olacaktır. XT işlemcilerinin çıkışıyla birlikte 3600 de zamlandı ve zamlanacak... 😐 Ama günlük kullanıcılar için 3300X kurtarıcı gibi beni al diye bekliyor bu ekonomide.

3300X'i tabii ki B550 ile kullanabilirsiniz.

Şu video demek istediğim anlatıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1650 Super'de hepsi aynı değerleri veriyor olarak gözüküyor.

Yok vazgeçtim. RTX 2060 veya RX 5600 XT bana yeterli gelecektir diye vazgeçtim. RX 5700 XT 1080P için fazla kaçıyor.
5600 XT'den niye vazgeçtiniz? Bence en azından 1660 Super almanız daha iyi olacaktır. İşlemci de zaten hediye geliyor, ne güzel, tabii bütçe çok kısıtlıysa bir şey diyemem.
Tabii ki olur ancak 3600 rahatça besliyor.
"Geleceğe yönelik". Çekirdek sayısı önemliyse, 8 çekirdekli almak daha mantıklı. 🤔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı