Ryzen 3 3300X geleceğe dönük değil mi?

2060 nasıl yatırımsa, 144 Hz de öyle. Hatta zorunlu olmaya başladı bile. Monitör bir kere alınır, 7-8 sene kullanılır genellikle.
FPS oyunları oynamadığım için 144 Hz'yi zorunlu olarak görmüyordum da, bari 144 Hz alalım.
Bu arada 450W ve Guardian Mini de olmaz. En az 550W hatta 600W PSU alınması daha sağlıklı olur ilerisi için. Kasa da mümkünse Dark Diamond Pro Mesh veya Dark Guardian olmalı. İleride ATX anakart takabilirsiniz ve genel olarak daha kaliteliler.

@AX400 yukarıda topladığım demek istemiştim. Benim şu an bir sistemim yok, 10 yıllık bir laptop kullanıyorum. Merak ediyorsan özellikleri;

GT 230M
i7 720QM
8 GB 1333 MHz RAM
Dandik bir Preo fare

Kimseye Preo aldırmam ama bende var. Bu yıl hediye ettiler, ben de atmadım. Öğretmenler zengin gibi bir algı var fakat gerçek hiç öyle değil. Oyun oynamak için de geçen yıl 500 liraya aldığım Xbox 360'ı kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı