Ryzen 3 3600 için soğutucu önerisi

R5 3600 kullaniyorum. MSI Core Frozr S kule tipi sogutucu kullaniyorum 2 gun oldu.
Prime95 testinde 65 dereceyi geçmiyor.
Tavsiye ederim.
 
@Purim Blend degil de, Small FFTs testi yap. Kac olacak?
Prime95'in standart testi Blend testidir. Small FFTs de voltajın yeterli gelip gelmediğini görmek için güzel bir test ayrıca işlemciyi en çok zorlayan test. Small FFTs testinde 4.5GHz'de 76 Derece gördüm maksimum. Sonrasında 75 Derecede sabitleniyor. 1.35V'de Small FFTs testinde herhangi bir stabilite sorunu yok. Diğer stress testlerinde de maksimum 70 derecelere çıkıyor bu frekanslarda.
 
Prime95'in standart testi Blend testidir. Small FFTs de voltajın yeterli gelip gelmediğini görmek için güzel ve en ağır test. Small FFTs testinde 4.5GHz'de 76 Derece gördüm maksimum. Sonrasında 75 Derecede sabitleniyor. 1.35V'de Small FFTs testinde herhangi bir stabilite sorunu yok. Diğer stress testlerinde de maksimum 70 derecelere çıkıyor bu frekanslarda.
Hocam RAM e dokunur mu bu soğutucu 2 tane 8 gb tforce vulcan+Asus tuf b450M Pro Gaming+Kasam seninkiyle aynı+ RX 5700 XT Pulse. Hakkını helal et yordum seni bilgim yok.
 

Dosya Ekleri

  • n.PNG
    n.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 24
Biri daha aynı soruyu Ramtech Bilgisayar'a sormuştu aynı cevabı veriyorlar. Ama RAMlere temas etmiyor bahsettiğim kişi de satın aldı ve RAMlere temas etmedi. Ki zaten fanların yükseklik ayarı da var.
Anladım da benim biraz akıl hastalığım var kanka mazur gör. Musait olunca fotoğraf paylaşır mısın kasanın içinde nasıl duruyor merak ettim boyutu vb. :D
 

Geri
Yukarı