Ryzen 3 İşlemciler Ön Siparişe Sunuldu

@My Man! Pentium ile kıyaslamak değil de, sadece fiyatları biraz daha iyi olabilirdi bundan bahsediyorum. Mesela Ryzen 3 1300X işlemcinin yurtdışı fiyatı 129 USD* olarak belirlenmiş fakat nedense bizde 149 USD + KDV demişler, ben bundan yakınıyorum.

*Kaynak : Ryzen 3 1300X to cost $129 and the 1200 just $109 (Exc VAT)

G4560 alma, İ3 7100 hiç alma diye milleti oyalayan arkadaşlar konuya bekleniyorsunuz.
i3 7100 500 tl ye satılıyor. 2 çekirdek 4 izlek var. R3 1200 ise daha on siparişte ve fiyatı 547 tl. 50 tl daha koyar daha iyisini alırım. O.c de oluyor. Kimseye G4560 almayın denmedi. I3 almayın dendi. Konuları iyi takip edin.

Bu işlemcileri bekleyeceğim diye millet G4560 almadı. Şimdi istese de alamıyor.
G4560 ile aynı fiyata geleceğini düşünenler neye dayanarak almadı.

480'de 200 dolar olacak denmişti. Amazon'da 230 dolardan çıktı...

İyi de, bunun benim dediklerim ile ne alakası var? Ben ülkemizdeki fiyatların yine her zaman ki gibi şişirildiğine vurgu yapmıştım. Söylentiler tabii ki de yalan yanlış olabiliyor haklısınız ama bu, fiyatların şişirilmesini gerektirmez. Gerçi, bunlar daha ön sipariş fiyatları, zaman içinde illa ki ucuzlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı