Ryzen 3. Nesil İşlemciler Sızdırıldı

Tom's Hardware'nin makalesine göre, AdoredTV, 3. Nesil Ryzen işlemcilerini sızdırdı. AdoredTV'nin daha önceki "EPYC" ve "TURING" ile ilgili sızıntıları doğru çıkmıştı. Tabii ki bu sonuçlar, tahmin ile sızıntı karışıktır.

14nm'li "VEGA" dan, yeni 7nm'li "NAVI"ye geçişte çok büyük fark olacaktır.
Benim tahminim, 3600G, RX560 performansını yakalayacaktır.

İşte yeni işlemciler:
af.JPG

E dediğim sebepten dolayı... CPU'larda büyük bir performans sıçraması göreceğiz ama APU'larda CPU tarafında büyük sıçrama olmayacak, hele bir de 2200G ve 2400G ile aynı şekilde Vega 8 ve Vega 11 GPU'lar kullanılırsa tamamen boşa beklenmiş olacak. Bari en azından GPU bölümünde Navi çekirdekleri ile ya da geçtim Navi çekirdeklerini, Vega çekirdekleri bile olsa grafik performansında dişe dokunur bir artış olsun... Bu yılki APU'lardan 1050 Ti performansı bekliyordum ben
Malesef o dediğine daha çok var ki en erken 3.ceyrek ve 2020 arası çıkacak.

99 dolarin kuru + KDV + lojistik + biraz kar payi falan olur buyuk ihtimal.

AMD ülkemize özel bir şeyler yapar herhalde. Çünkü 2200G 100 Dolar civarında çıktı ama şu anki kurla bile 650 TL civarına geliyor. Eğer dediğin gibi olsaydı 2200G 1000 Tl altı olmazdı.

Computex 28 Mayıs 2019 diyor ben mi yanlış görüyorum? 2 saat yatar kalkarım 3000 serisi önemli ya :D

Düzenleme: Lisa Su yarın konuşma yapacakmış hadi bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı