Ryzen 3400G alınır mı?

DrLinx

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem çok kısıtlı, 2. ele çok bulaşmak istemiyorum. Bir süre idare etsin istiyorum. Güncel kullanan var mıdır, FPS değerleri nedir?

8x2 3200 MHz RAM ile kullanacağım, idare eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem çok kısıtlı, 2. ele çok bulaşmak istemiyorum. Bir süre idare etsin istiyorum. Güncel kullanan var mıdır, FPS değerleri nedir?

8x2 3200 MHz RAM ile kullanacağım, idare eder mi?

RAM gayet yeterlide yani bütçen sıkıntılı ise ikinci el bak bence işlemciyi kullanmadım ama test vidiolarını izleyebilirsin.

Bu devirde 6 çekirdek altı işlemci sıfır olarak alınmaz. L3 önbelleği de çok düşük Valorant vs gibi oyunlarda da performansı düşüktür. Bütçen kısıtlıysa ikinci ele bak.

Ben birkaç ay önce sattım aynı şekilde 2x8 3200 mHz ile ekran kartsız kullanıyordum. Ne oynayacağına bağlı fps degerlerini falan çok hatırlamıyorum ama CS:GO da (CS2 de denemedim) 150 FPS görüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Steam pubg kasıyordu. GTA 5 50 FPS civarı oynanıyordu. ETS2 de de sorun yoktu, çok mod kurunca hafif kasıyordu arada. Benim oynadıklarım aklıma gelenler bunlar. Bunu alacaksan da idarelik 2. El al 1400 1500 civarına vardır muhtemelen.

Yeni paylaşılmış test videolarında çok kötü değil ama emin olamadım

Peki 5600G nasıl olur?

İşlemci 2.el alırken en az sorun çıkartan bileşen olabilir. 3000TL'ye R5 5600 varken buna 3000TL sıfır diye vermek bence tamamen para israfı. 1000TL'ye R3 3100 alır 2000TL'ye de RX 580 alırsın aradaki fark uçurum olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı