AKCAKOCA27
Femtopat
Daha fazla
Merhabalar,
Uzun arayışlarımın arkasından linkini verdiğim sistemi sipariş verdim. Ben %85 PUBG Mobile emilatör oyuncusuyum. O yüzden bu sistemin bana hayli hayli yeteceği kanaatındayım. Sistemin parçaları özellikle anakart ekran kartı ve SSD bilindik ve güvenilir marka olması bir güven oluşturdu. Parçalar bu markalardan olmasına rağmen fiyat bana uygun geldi. Diğer sitelerden de aynı paraya bu sistem toplanıyor ama eşe k markası falan fişman
sizce fiyatı nasıl iyi midir? Bir de bu sistemle günümüz AAA oyunlarını 1080P'de ful ayarlarda rahatlıkla oynayabilir miyim? Son olarak sistemin yanında aldığım monitör hakkındada kullanan varsa yorum bekliyorum.
Sistem linki.
www.gaming.gen.tr
Monitör linki.
www.incehesap.com
Ben 27 inç almak istiyordum ama hem bütçem yetmedi. Hem de çoğunluk 1080P 27 inç önermiyor. Biz de çoğunluğa uyalım dedik. 24 kullandım daha önce yetiyor zaten.
Uzun arayışlarımın arkasından linkini verdiğim sistemi sipariş verdim. Ben %85 PUBG Mobile emilatör oyuncusuyum. O yüzden bu sistemin bana hayli hayli yeteceği kanaatındayım. Sistemin parçaları özellikle anakart ekran kartı ve SSD bilindik ve güvenilir marka olması bir güven oluşturdu. Parçalar bu markalardan olmasına rağmen fiyat bana uygun geldi. Diğer sitelerden de aynı paraya bu sistem toplanıyor ama eşe k markası falan fişman
Sistem linki.

BLADE-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS ROG STRIX RX 5600 XT T6G / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci, ASUS ROG STRIX RX 5600 XT ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı...

Monitör linki.

AOC C24G2U 23,6" 165 Hz 1ms FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Ben 27 inç almak istiyordum ama hem bütçem yetmedi. Hem de çoğunluk 1080P 27 inç önermiyor. Biz de çoğunluğa uyalım dedik. 24 kullandım daha önce yetiyor zaten.
Son düzenleme: