Ryzen 3600 overclock

• Konuyu başlatan Cyxto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 827
Evet amacım oyunlarda biraz daha FPS almak idi bazı forum konularında sıvı soğutman yeterli iste bedava FPS işte nie ov. C yapmasın gibisinden yorumlar gördüm ben ise pek bilgili olmadığımdan ov. C hakkında siz değerli forum dostlarıma danışmak istedim.

Sanırım evet bazı sitelerde 600W önerildiğini görmüştüm ekstra bir yüklenmede yetersizliğin baş gösterceğinden müzdarip olabilirim :/

"O ekran kartıyla beraber kullanılacaksa işlemciye hiç OC yapmaya gerek yok bence" bu değerli yorumunuzun iyi anlamda veya kötü anlamda mı? Anlayamadım maalesef, ve PSU yetersizliği haricinde soğutma yeterli ise neden overclok yapılmasın acaba +1 FPS'nin bile ne zararı olabilirki benmi yanlış düşünüyorum acaba?

İyi anlamda söyledim hocam. İşlemci o ekran kartı için çok güçlü zaten. İşlemciye OC yapmanın FPS'e pek faydası olacağını sanmıyorum hiç. Ben aynı işlemciyi RTX 2070 ile kullanıyorum 4.2 Boost frekansta yeterli performans alıyorum. Hiç gerek yok.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler o zaman bu planımı upgrade sonrası için saklıyor olucağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı