Ryzen 3600 sistem anakart ve ekran kartı önerisi

Dediğiniz doğru ama max ibareli olan modellerin hepsi 32 mb biosa sahip diye biliyorum. Dolayısıyla a pro max modeli de kırpılmamış biosa sahip olacaktır.

Benim bildiğim tüm Max ibareli MSI anakartlar 32MB BIOS'lu değil mi? Ayriyeten bütçeyi zorlayabilirsem Tomahawk Max düşünüyorum hocam teşekkür ederim.

Benim bildiğim tüm Max ibareli MSI anakartlar 32MB BIOS'lu değil mi? Ateıyetten bütçeyi zorlayabilirsem Tomahawk Max düşünüyorum hocam teşekkür ederim.
Sizin kartınızın da Max olduğu bir an için aklıma gelmedi sanırsam, sonradan farkettim.

msi ekran kartlarinda sogutma istiyorsaniz kesinlikle gaming x modelerini almanizi oneririm anakart da rgb fln takmiyorsaniz gigabyte hem ucuz hemde kalite olabilir ama msi anakartlar da iyidir
Valla son 16 yıldır kullandığım bilgisayarlarda hep Gigabyte anakart kullandım. Uzun ömür, fiyat, performans üçlüsünde tek geçerim

Arkadaşlar RTX 2060 yerine RX 5700 önerir misiniz? Hala AMD'de Driver sorunları devam ediyor mu? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.

Anakartı Tomahawk Max alın şu an piyasadaki en kaliteli B450 VRM'leri Tomahawk'da. GPU olarak da RX 5700 XT Pulse ya da bütçeyi zorlayıp RX 5700 XT Gaming OC öneririm.
Arkadaşlar RTX 2060 yerine RX 5700 önerir misiniz? Hala AMD'de Driver sorunları devam ediyor mu? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.

Hocam 20.5.1 güncellemesiyle alakalı internetten editör yorumlarına bakın derim. Herkes objektif olamıyor.
.
Şu an indirimde Pulse modeli ama indirim bitebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…