Sorun cözüldü işemcim arzaliymiş exstradan RAM anakart M.2 güc kaynagive ekran karti deyişimi yabdim miraz masraf oldu ama gücelenmiş oldu 2 yil sonra gelen huzur
@Alp Bereket, ASUS Optimal adı altında hazır bir overclock profili var benim bildiğim. Ben de aynı ayarı kullanıyorum.
Yardımcı olmak adına yazdım, yanlış anlaşılmasın.
@Alp Bereket, ASUS Optimal adı altında hazır bir overclock profili var benim bildiğim. Ben de aynı ayarı kullanıyorum.
Yardımcı olmak adına yazdım, yanlış anlaşılmasın.
Hangi testte mavi ekran aldınız? Ayrıca, daha önce bu DOCP profilinden başka herhangi bir ayarı ellemediniz dimi? Ayrıca size Corsair Ram i çıkartmanızı söylemiştim. Attığınız fotoğrafta takılı duruyor ve M2 SSD neden gözükmüyor, çıkarttınız mı?
Siz temiz Windows kurulumu yapın ilk önce. DOCP'yi kapatın. Sadece Kingston RAM sistemde takılı kalsın. Hiçbir şekilde oyun program vesaire kurmayın. Probleminiz çözülmeden ekstra işlemlere kalkışmayın öncelikle. Sistem stok haldeyken mavi ekran alıyor musunuz ona bakacağız. Dediklerimi harfiyen uygulayın lütfen tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Attığınız fotoğrafta M2 SSD slotu boş gözüküyor onun cevabını da verirseniz sevinirim.
BIOS güncellemesi yaptınız mı sistemi kurduğunuzdan beri? Yukaridaki M2 SSD sorusuna da cevap verirseniz ona göre ilerleyeceğiz. Şu an sadece sistemde Kingston marka RAM takılı kalsın.
Kardeşim noralde mavi ekran yemiyorum bir tarayici ya da bir oyun acarken mavi ekran geliyor bir işlem sırasida aliyorsun havi ekrani hemen biostu stok ve tek RAM haline geri alayim.