Var mı öneriniz?Aynı bileşenleri yaklaşık 7500 TL'ye de toplarsınız ne yaptınız siz.
Konu sahibi 10000'e sistem önerimizi sormuş.Bu konuda bir sistem önerdim bakabilirsiniz.7500 TL sistem toplama
Öncelikle selamlar bütcem 7500TL ama 200TL daha çıkabilirim fakat onun üstü olmaz. -Hazır sistem (toplama sihirbazından da olur) -Ekran kartı NVIDIA olacak. Yazdıklarıma uyarak ne önerirsiniz? Bu arada yardım edenlere çok teşekkür ederim.www.technopat.net
Önerdiğim sisteme fazla RAM koymuşum hemen düzelteceğim.
Bakıyorum hemen, teşekkürlerBu konuda bir sistem önerdim bakabilirsiniz.7500 TL sistem toplama
Öncelikle selamlar bütcem 7500TL ama 200TL daha çıkabilirim fakat onun üstü olmaz. -Hazır sistem (toplama sihirbazından da olur) -Ekran kartı NVIDIA olacak. Yazdıklarıma uyarak ne önerirsiniz? Bu arada yardım edenlere çok teşekkür ederim.www.technopat.net
Önerdiğim sisteme fazla RAM koymuşum hemen düzelteceğim.
Konu sahibi 10000'e sistem önerimizi sormuş.
Daha uygun olması daha iyi olur bence çünkü çok oyun oynamıyorum uygun sistem daha iyi olur benim için ben olabilecek fiyat bu sanıyordum.Konu sahibi 10000'e sistem önerimizi sormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.