Bak hala inat ediyorsun diyorum ki 3600 le 3600X arasında hiçbir fark yok gidip bakabilirsin.O zaman psu önerisini sen ver. İşlemcide de benim dediğim olsun. Tamam mı?
Bak hala inat ediyorsun diyorum ki 3600 le 3600X arasında hiçbir fark yok gidip bakabilirsin.O zaman psu önerisini sen ver. İşlemcide de benim dediğim olsun. Tamam mı?
1080p oyun performasnıda intel önde.Neden ? AMD nin çoklu çekirdeği çok daha güçlü eğer o işlemciyi alırsa soğutmada alması gerekir o kadar fiyat farkına değecek ne var söyle bana.
Biraz bilgilenip konuşun.Kesinlikle yapmayın, 9600K ve 3600 karşılaştırılmamalı bile. Kesinlikle 3600 alın, 3.nesil AMD alabilecekken kaçırmayın.
Bunuda araştırmayan bilmeyen herkes söylüyor İntel daha fazla FPS veriyor diye. Asıl sen bilmeden konuşma İntel aldı diyelim buna soğutucuda alması lazım nerden baksan en az 1800 1850 tl tutar peki aradaki fiyat farkına değecek ne var söyle azcık FPS mi ben görürüm 2-3 yıl sonra o işlemciyi darboğaz yapınca dersiniz o kadar para verdik birşeye yaramadı.1080p oyun performasnıda intel önde.
Biraz bilgilenip konuşun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.